Πολύ πάθος και πολλή αγάπη

ΑΠΟ: ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ - Μάι• 28•17

Αγγελή Κωνσταντίνα
Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ

Φέτος, το 2017, με όλο το σχολείο πήγαμε μια καταπληκτική εκπαιδευτική – πολιτιστική επίσκεψη. καλός ΣκρουτζΕπσκεφτήκαμε το θέατρο Βέμπω και είδαμε την παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ». Ήταν η πιο ωραία εκπαιδευτική επίσκεψη, που έχω κάνει.το πνεύμα Σκρουτζ Το θέμα του ήταν ο γκρινιάρης και αφόρητα τσιγκούνης άνθρωπος που έχει ξεχάσει τη σημασία της αγάπης και έχει ως μοναδικό σκοπό της ζωής του να αυξήσει τα μπαούλα με τις λίρες του. Την παραμονή των Χριστουγέννων, λοιπόν, δέχεται μια πολύ παράξενη επίσκεψη.

Εκείνη η νύχτα φτάνει για να αλλάξει τη ζωή του. Τα τρία πνεύματα των Χριστουγέννων τον ταξιδεύουν στο παρελθόν στο παρόν και στο μέλλον και εκείνος βλέπει καθαρά για πρώτη φορά την πραγματικότητα της ζωής του.Σκρουτζ φοβισμένος
Τα κουστούμια ήταν αξιοθαύμαστα. Οι ηθοποιοί έβαλαν κατά την παράσταση πολύ πάθος και πολλή αγάπη, για να μας ευχαριστήσουν. Η υποκριτική τους τέχνη ήταν εξαιρετική. Το καλύτερο μέρος της παράστασης ήταν όταν τα τρία πνεύματα επισκεύτηκαν τον Σκρουτζ.το πνεύμα Ο καλύτερος ηθοποιός κατά την αποψή μου ήταν ο Σκρουτζ . Νομίζω πως έβαλε το περισσότερο πάθος. Επίσης, η φωνή του ακουγόταν σαν να ήταν μεγάλος άνθρωπος, αν και ήταν νέος, και τσιγκούνης.
Η μουσική ήταν κατάλληλη στην περίσταση και μας μάγευε, καθώς βοηθούσε να ζήσουμε το κλίμα της κάθε σκηνής.καλός Σκρουτζ.
Ο χώρος του θεάτρου ήταν άνετος και τα καθίσματα αναπαυτικά.
Στο τέλος της παράστασης αρκετά κορίτσια και αγόρια πήγανε να βγάλουνε φωτογραφίες και να ζητήσουν αυτόγραφο. Μαζί με αυτά τα κορίτσια ήμουν, φυσικά, και εγώ . Όλα τα κορίτσια σχεδόν ήθελαν να φωτογραφηθούν με τον Νίκο Πιζανή και από την Άννα Χαραλάμπους. Όλοι και οι μικροί και όλοι οι μεγάλοι διασκέδασαν πάρα πολύ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΈΡΓΟ:
Κώστας Ρωμαίος
Κώστας Καλουδιώτης
Θεοδώρα Στεμπάρη
Νίκος Πιζάνης
Δήμητρα Φράντζιου
Αναστάσης Κολοβός
Τσουλιάης Χρήστος
Άννα Χαραλάμπους

Ιστορία : Κάρολος Ντίκενς
Θεατρική μεταφορά – Σκηνοθεσία: Γιούλη Ηλιοπούλου
Σκηνικά κουστούμια : Τζούλια Μάρκο
Μουσική επένδυση : Κρίστελ Καπερώνη
Στίχοι τραγουδιών : Γιούλη Ηλιοπούλου
Διεύθυνση παραγωγής: Αντώνης Μαρκογιάννης
Παραγωγή : Texnis Genesis – Κόκκινη Κλωστή

Σχολιάστε

Top