Αγώνες με πάθος, Ημέρα Αθλητισμού

ΑΠΟ: ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ - Απρ• 03•18

Παναγιωτόπουλος Στάθης, Μαρμούτας, Γ2
Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η αθλητική ημέρα στο 1ο γυμνάσιο Καματερού με διάφορες αθλητικές δράσεις. Οι επιδόσεις ήταν εκπληκτικές
Σε αγώνες ποδοσφαίρου της Γ τάξης, έπαιξε Γ1-Γ2 με σκορ 2-7
Σχόλια:
Ξεκάνει ο αγώνας και με κατοχή στην μπάλα από το Γ1 . Μετά από αρκετές προσπάθειες να ανοίξουν το σκορ, με μια δεξιοτεχνική κίνηση ο Μαρμούτας με μια σέντρα διαβήτη βρίσκει τον Κωστίκα. Στην κατάλληλη στιγμή και στο κατάλληλο σημείο κάνει με εξαίσιο άλμα την κεφάλια, ενώ ο Γκούτσιος προσπαθεί να διώξει την μπάλα. Δεν τα καταφέρνει και το σκορ ανοίγει 0-1 για το Γ2. imagesPTW0MHOJ
Για 5 συνεχόμενα λεπτά το Γ1 έπαιζε μονότερμα και έτσι κατάφερε να ισοφαρίσει με ένα τρομερό γκολ από τον Κέρο κάποια μετρά μπροστά από το κέντρο .
Μετά την ισοφάριση υπάρχει αρμονία στον αγωνιστικό χώρο με τους θεατές να προσπαθούν να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα και να βοηθήσουν τα παιδιά να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο και το πρώτο ημίχρονο κύλισε όμορφα χωρίς κάποιες ιδιαίτερες ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες με εξαίρεση κάποιες στημένες φάσεις έξω από τις περιοχές, που δεν δημιούργησαν κανένα απολύτως πρόβλημα στις άμυνες. Το ματς σταματάει για ημίχρονο .
Ξεκινά το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού με το Γ2 να ψάχνει και να αναζητεί με δίψα την νίκη. Δύο λεπτά αφού ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο δημιουργεί μια ωραία φάση το Γ2, όπου πραγματοποίησε ένα δοκάρι και με το ριμπάουντ ο Κωστίκας βγάζει σέντρα στον Μαρμούτα έξω από την περιοχή. Το ματς αποκτά ενδιαφέρον, αφού σκοράρει και το ματς γίνεται 1-2.
WP_20170215_033
Στη συνέχεια, το Γ1 στοχεύει ξανά στην ισοφάριση και τελικά καταφέρνει το στόχο του πάλι με τον Κέρο, ο οποίος σκόραρε για δεύτερη φορά.
Μετά από 2-3 λεπτά, το Γ1 υποκύπτει από την κούραση.

Σχολιάστε

Top