Ομοφυλόφιλος, βλέποντας την ψυχή του

ΑΠΟ: ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ - Απρ• 03•18

Μιχελάκη Αιμιλία, Α3
Ρατσισμός είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διαχωρίζονται ανώτερους και κατώτερους, διακρινόμενοι είτε από το χρώμα του δέρματος είτε από την εθνικότητα είτε τη θρησκεία είτε το φύλο και τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Από όλα αυτά τα είδη ρατσισμού με απασχόλησε η ομοφυλοφιλία, καθώς έμαθα τα τελευταία νέα, τη νέα ελληνική νομοθεσία για το ζήτημα της ταυτότητας φύλου.
αρχείο-λήψης-1
Η ομοφυλοφιλία είναι η ερωτική έλξη ανάμεσα στο ίδιο φύλο. Αυτή η προτίμηση τους κάνει να διαφέρουν. Αυτούς τους διαφορετικούς ανθρώπους τους βάζουν στο περιθώριο και τους κοιτούν σα να είναι κάτι «βρώμικο» και φοβούνται να μην τους λερώσουν.
images
Εγώ θα προσπαθήσω να δείξω την ανθρώπινη πλευρά του. Η ομοφυλοφιλία, σύμφωνα με τις επιστημονικές έρευνες είναι κάτι οργανικό. Δηλαδή, ένας άνθρωπος, ενώ έχει γεννηθεί άνδρας ή γυναίκα, νιώθει ότι είναι σε λάθος σώμα. Αυτό το άτομο υποφέρει βλέποντας την ψυχή του σε άλλο σώμα και δυσκολεύεται να συμβιβαστεί με την εξωτερική του εμφάνιση.
μετανάστευση2
Επίσης, οι επιστήμονες έχουν καταγράψει περισσότερα από 450 είδη ζώων, τα οποία εμπλέκονται σε ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές πρακτικές. Δηλαδή, καταλαβαίνουμε ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι επιλογή. Βέβαια, πρέπει να επισημανθεί πως στο ζωικό βασίλειο οι σεξουαλικές ταυτότητες δεν είναι κάτι το μόνιμο. Τα ζώα δεν ταξινομούνται ως ομοφυλόφιλα ή ως ετεροφυλόφιλα.
Η Εκκλησία μας είναι ενάντια σε αυτά τα άτομα, γιατί, όμως; Μέσα στους κληρικούς είναι αδύνατον να μην υπάρχει η κατηγορία αυτή. Αυτοί γιατί τους καταδικάζουν και τους απομακρύνουν από αυτή;
Είμαστε όλοι άνθρωποι και αυτοί και εμείς. Πονάμε, γελάμε, κρυώνουμε, στεναχωριόμαστε και γενικώς, αισθανόμαστε. Γι” αυτό, σταματήστε το ρατσισμό.

Σχολιάστε

Top