Θεατρική Παράσταση

Η θεατρική ομάδα του σχολειού μας, στα πλαίσια του σχολικού προγράμματος «Αγωγής Σταδιοδρομίας», με υπεύθυνους καθηγητές, κα. Πετρίδου και κο. Κόκκινο, σε συνεργασία με τους κο. Κεφαλά, κο. Σαμσών και την βοήθεια της κας Δασκαλάκη Πέπης, παρουσίασε την παράστασή της ονόματι: «Γοργόνες και μάγκες του 20ου Λυκείου» στο θέατρο της 4ης  Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων.

Οι μαθητές – ηθοποιοί ‘Ελλη Κανδύλη, Χριστίνα Ψαρρά, Έλβις Παλόκα, Άρτεμις Νταλλή, Ελισάβετ Μαντά, Μαρία Χαλκιά, Βασίλης Βασιλείου, Λουίζα Τσούλι, Αναστασία Κωστάζου, Νίκος Παπαλεωνίδας, Βασίλης Μπούτης, οι μαθητές – ενδυματολόγοι Βασιλική Νικολάου & Έλβις Παλόκα, οι μαθητές σκηνογράφοι Άκης Πολυμένος & Στέλιος Μπισμπίκης, με τον μαθητή – υπεύθυνο γενικών καθηκόντων Άλκη Σπαθή, με τον μαθητή – σκηνοθέτη Βασίλη Μπούτη, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με περίσσιο ενθουσιασμό και αφοσίωση στην παράσταση.

Σε αυτό το ταξίδι, οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας πήραν μια ‘’γεύση’’ από το κόσμο του θεάτρου και κατάφεραν να επεκτείνουν τις κοινωνικές τους σχέσεις. Έπειτα από πολλές δοκιμασίες, με πολύ κούραση  και προσπάθεια η θεατρική ομάδα κατάφερε να παρουσιάσει ένα φαντασμαγορικό έργο που για μερικούς ήταν πολύ κοντά σε παράσταση επαγγελματιών ηθοποιών.