ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

2019-2020

  • Σοφιλένια Δερτούζου
  • Μαρώ Παπανδρικοπούλου
  • Βίκη Πετρακοπούλου
  • Μάξιμος Πράσινος
  • Γιώργος Προκοπίδης
  • Άνα-Μαρία Πέτροβιτς-Μπίλλη

 

 

NEOI

Βικτώρια  Αλιγιάννη: είμαι 17 χρονών, μαθήτρια του 4ου λυκείου Χαλανδρίου. Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με τη μουσική και το χορό και  θα ήθελα να σπουδάσω ψυχολογία.

Βένια Διονυσοπούλου: είμαι 16 χρονών και πάω στο 4ο λύκειο Χαλανδρίου. Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με τη μουσική, το χορό και κάνω γυμναστική. Θα ήθελα να γίνω γιατρός.

Ανδριάνα Πρωτοπαπά: είμαι 16 χρονών, μαθήτρια του 4ου λυκείου Χαλανδρίου. Μ’αρέσει να ακούω μουσική. Στον ελεύθερό μου χρόνο κάνω βόλεϋ και να διαβάζω εξωσχολικά βιβλία.  Θα ήθελα να ασχοληθώ με τα παιδαγωγικά.

Νικόλας Καλλιέρης: είμαι 16 χρονών, μαθητής του 4ου λυκείου Χαλανδρίου. Στον ελεύθερου μου χρόνο ασχολούμαι με το μπάσκετ  και στο μέλλον θα ήθελα να σπουδάσω στην σχολή ηλεκτρολόγων μηχανικών.

Φίλιππος Κλαδούχας: Είμαι 17 χρονών και πάω στο 4ο λύκειο Χαλανδρίου. στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με πολεμικές τέχνες και ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να σπουδάσω ηλεκτρονικός μηχανικός.

 

VICE

Ελένη Τσακίρογλου: Είμαι 17 χρόνων και πηγαίνω στο 4ο ΓΕΛ Χαλανδρίου. Στον ελεύθερο μου χρόνο ακούω μουσική και ασχολούμαι με το μπάσκετ.

Γιάννης Γουρνής: Είμαι 17 χρονών καιμε ενδιαφέρει ο προγραμματισμός,το μπάσκετ και η μουσική.

Ανδρέας Παπαϊωάννου: Είμαι 17 χρόνων και πηγαίνω στο 4ο ΓΕΛ Χαλανδρίου, στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με την μουσική, το μπάσκετ και τους υπολογιστές.

Στέλιος Γκότσης: Είμαι 17 χρονών και πηγαίνω στο 4ο ΓΕΛ  Χαλανδρίου. Ασχολούμαι με την μουσική και  το μπάσκετ . Στον ελεύθερο χρόνο μου, μου αρέσει να βγαίνω με τους φίλους μου

 

R-FOR REVOLUTION

Κέλλυ Καργιού : Είμαι 16 χρονών και πηγαίνω στο 4ο ΓΕΛ Χαλανδρίου. Στον ελεύθερο μου χρόνο ακούω μουσική, χορεύω και δεν ασχολούμαι με κάτι αλλά θα ήθελα στο μέλλον.

Λευτέρης Αλμακίδης: Είμαι 17 χρονών και πηγαίνω στο 4ο ΓΕΛ Χαλανδριου. Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με το μπάσκετ.

Αργύρης Γκιζίνος: Είμαι 16 χρονών. Ασχολούμαι με τους υπολογιστές και αυτό είναι κάτι με το οποίο θα ήθελα να ασχοληθώ στο μέλλον.

Πουλάκης Κωνσταντίνος: Είμαι 17 χρονών και πηγαίνω στο 4ο ΓΕΛ Χαλανδρίου. Στον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να παίζω μπάσκετ, να κάνω βόλτες με το ποδήλατο και γενικότερα με διάφορα είδη γυμναστικής .Στο μέλλον θα ήθελα να ταξιδέψω στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Αυστραλία όπου έχω και συγγενείς! Από επαγγελματική άποψη θα ήθελα να εργαστώ στην εταιρεία του θείου μου και μετά από λίγο καιρό να επιστρέψω στην Ελλάδα!

 

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης