Οι αρθρογράφοι

Τμήμα

ΣΤ1

Ίλια Φ. Πάω σχολείο στο 70ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών. Δεν μου αρέσουν τα ψέματα και για αυτό προσπαθώ να τα αποφεύγω. Στον ελεύθερο μου χρόνο παίζω μπάσκετ και μαθαίνω αγγλικά. Είμαι φαν των κρύων ανέκδοτων και το αγαπημένο μου μάθημα είναι η φυσική.
 Μαρία Κ. Με λένε Μαρία Μυρτώ Κ. και είμαι 11 χρονών. Είμαι μαθήτρια του 70ου Δημοτικού σχολείου Αθηνών και στον ελεύθερό μου χρόνο μου αρέσει να διαβάζω βιβλία. Στόχος μου είναι να είμαι μια καλή μαθήτρια και να μάθω πολλές ξένες γλώσσες στη ζωή μου.
Κωνσταντίνος Δ. Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Δ. , είμαι 11 ετών και πηγαίνω στην έκτη τάξη του 70ου Δημοτικού Σχολείου. Μένω με τους γονείς μου και την αδελφή μου στο Κουκάκι. Με την αδελφή μου, που είναι 14 ετών, παίζουμε, ενώ έχουμε ίδια χόμπυ. Μας αρέσει το μπάσκετ και ο στίβος. Μάλιστα γυμναζόμαστε στο Γυμναστικό Σύλλογο Καλλιθέας.
Μου αρέσει το σχολείο και θέλω να βλέπω τους συμμαθητές μου. Από τα μαθήματα ξεχωρίζω την Ιστορία, τη Γεωγραφία κι ιδιαίτερα τα Μαθηματικά.
Θέλω να κάνω όνειρα. Ένα από αυτά είναι να σπουδάσω μηχανική και αεροδυναμική στο Πολυτεχνείο, αφού λατρεύω τα γρήγορα αυτοκίνητα και πιο πολύ αυτά της Φόρμουλα 1. Θα ήθελα να ασχοληθώ ως σχεδιαστής σε μια από αυτές τις ομάδες.
 Ελευθερία Ζ. Το όνομα μου είναι Ελευθερία. Είμαι μαθήτρια της ΣΤ” δημοτικού στο 70ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών. Έχω δύο αδέρφια και ένα σκύλο που τον φωνάζω Άρη. Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το ροζ. Στον ελεύθερο χρόνο, μου αρέσει να ζωγραφίζω, να χορεύω, να ακούω μουσική και να παίζω πιάνο. Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω παιδίατρος γιατί μου αρέσει να βοηθάω παιδιά.
 Ισμήνη Κ.  Με λένε Ισμήνη και είμαι 12 χρονών. Ασχολούμαι σε επίπεδο πρωταθλητισμού με την συγχρονισμένη κολύμβηση και έχω τρία αδέρφια .Επίσης έχω ένα σκυλάκι που ονομάζεται Λούσι! Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια και λατρεύω να παίζω με τους φίλους μου.
 Αλίνα Ζ.  Με λένε Αλίνα Ζ., είμαι 12 χρονών, έχω έναν αδελφό που είναι 14 και έναν σκύλο που είναι 7. Πάω στο 70ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών στην Στ’1 τάξη και το αγαπημένο μου μάθημα είναι τα Μαθηματικά και το χειρότερο η Ιστορία. Αγαπημένο μου φαγητό είναι το κοκκινιστό με πατάτες τηγανητές και για εξωσχολικές δραστηριότητες κάνω μπάσκετ, χορό, κιθάρα και ζωγραφική.
 Ιωάννης Τ.

Λέγομαι Ιωάννης, είμαι 11 χρονών και μένω στο Κουκάκι. Έχω έναν αδερφό ο οποίος είναι 7 ετών. Μου αρέσουν τα βιντεοπαιχνίδια στρατηγικής, τα ζώα και η στρατιωτική ιστορία.

 Στεφανία Στρ. Με λένε Στεφανία Στρ. και πήρα το όνομα μου από τον παππού μου. Είμαι 12 ετών και ζω στο Κουκάκι και πηγαίνω στο 70ο δημοτικό σχολείο Αθηνών. Έχω ένα σκυλάκι που το λένε Ιντεφίξ και μια σκυλίτσα (η μητέρα του Ιντεφίξ) που τη λένε Ζωή και βρίσκεται στο Μαράθι των Χανίων. Έχω μια κότα που την λένε Παρδάλω γιατί είναι πονηρή και ένα κοτοπουλάκι που το λένε Λιούη. Τους γονείς μου τους λένε Αμαλία και Μανώλη. Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι τα μακαρόνια με κιμά και αυγά τηγανητά με πατάτες ή ομελέτα και το όνειρο ζωής μου είναι να ταξιδέψω στην Αμερική.

Τμήμα

ΣΤ2

 Ευγενία Μ. Με λένε Ευγενία Μ., είμαι 11 χρονών, και πάω στην έκτη τάξη του 70ου Δημοτικού Σχολείου Αθήνας. Στον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να ακούω μουσική και να βλέπω ταινίες. Μου αρέσουν τα ορχηστρικά κομμάτια, η ροκ μουσική και κάποια κομμάτια κλασσικής μουσικής. Στις ταινίες μου αρέσουν τα κινούμενα σχέδια (Αμερικάνικα, Ευρωπαϊκά και Ιαπωνικά), και οι ταινίες με δυνατές γυναίκες πρωταγωνίστριες. Δεν μου αρέσουν οι τσακωμοί και οι φασαρίες, αλλά άμα χρειαστεί δεν κάνω πίσω.  Όταν μεγαλώσω, θα γίνω συγγραφέας.
 Αντζελίνα Δ.

Με λένε Αντζελίνα, είμαι 11 χρόνων και το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μοβ. Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σχεδιάστρια μόδας ή διακοσμήτρια. Ένα όνειρο ζωής είναι να πάω στο Μεξικό!

Μαριλένα Π. Με λένε Μαριλένα και είμαι 11 χρονών. Αγαπώ τις γάτες και η ίδια έχω μια. Το όνειρό μου είναι να γίνω κτηνίατρος για να βοηθάω και άλλα ζώα που το χρειάζονται!
Μαριάννα Κ. Με λένε Μαριάννα και είμαι 11 ετών. Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μαύρο και στον ελεύθερο μου χρόνο ακούω μουσική. Το όνειρο μου είναι να γίνω νηπιαγωγός.
 Μαρία Ινές Β.

Με λένε Μαρία-Ινές  Β. είμαι 11 χρόνων και πάω στην Έκτη τάξη του 70ου Δημοτικού σχολείου Αθηνών. Μου αρέσει πάρα πολύ να διαβάζω βιβλία και να κάνω κατασκευές. Δεν μου αρέσει να μπλέκω αλλά θέλω πάντα να βοηθάω να αναδειχτεί το δίκιο. Μου αρέσουν όλες οι αποχρώσεις του μπλε, αλλά προτιμώ το τιρκουάζ. Θέλω να γίνω περιβαλλοντολόγος και συγγραφέας ώστε να γυρίσω τον κόσμο για να τον πείσω για την κλιματική αλλαγή. Το όνειρο ζωής μου είναι να πάω στον Καναδά, στη Βραζιλία και στη Μόσχα.

1 Σχόλιο

Υποβολή απάντησης