4ο τεύχος - Εν δράσει!

Παρουσίαση προγραμμάτων και πρότζεκτ του Λυκείου Αρμενίου

Ημέρα ανάδειξης των πλούσιων δράσεων που αναπτύχθηκαν και φέτος στο Λύκειο Αρμενίου ήταν η σημερινή. Οι μαθητές και οι υπεύθυνοι καθηγητές παρουσίασαν τα προγράμματα που υλοποιήθηκαν κατά το τρέχον σχολικό έτος και κινητοποίησαν τους μαθητές ....

Δ2

Η θεατρική ομάδα του Λυκείου Αρμενίου στην Εβδομάδα Θεάτρου!

Στις 30 Απριλίου στις 5.30 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Λάρισας η θεατρική ομάδα του Λυκείου Αρμενίου θα συμμετάσχει στην εβδομάδα θεάτρου που διοργανώνει και φέτος η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας παρουσιάζοντας την ….

0

Εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Γυμνασίου και του Λυκείου Αρμενίου στη Θεσσαλονίκη

Πολύπλευρες δραστηριότητες ανέπτυξαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου και του Λυκείου Αρμενίου κατά την επίσκεψή τους στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 3 Απριλίου.  Καταρχάς, η Β” και η Γ” Γυμνασίου, στο πλαίσιο προγράμματος που ….

IMG_1175

Εκδρομή Α” και Β” Λυκείου στη μαγευτική Βουδαπέστη!

Του Αντώνη Κουτσή, Α’ Λυκείου Η Α’ και η Β’ Λυκείου του σχολείου μας, στο πλαίσιο Προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας που υλοποιούν οι 2 τάξεις, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στη Βουδαπέστη από τις 18 ως τις 22 ….

1

Εορτασμός επετείου 25 Μαρτίου

Της Νικολέτας Κουκουμάνη, Α” Λυκείου Την Τρίτη 24 Μαρτίου στο σχολείο μας τιμήσαμε την επέτειο της Εθνεγερσίας του 1821. Γιορτάσαμε την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης που κήρυξε το 1821 ο αρχηγός της Φιλικής εταιρείας Αλέξανδρος ….

1

Ανακύκλωση – μια παραμελημένη αναγκαιότητα!

 Της Νικολέτας Κουκουμάνη, Α” Λυκείου Η ανακύκλωση είναι η διαδικασία μέσα από την οποία επιτυγχάνεται η εκ νέου χρήση των υλικών συσκευασίας. Στην σημερινή εποχή, εποχή της ραγδαίας τεχνολογικής ανάπτυξης έχει δημιουργηθεί η ανάγκη της ….

1

Μια όμορφη ιστορία δημιουργικής φαντασίας! «Ράδιο-Αρμενιστές»: πώς γίνονται οι εκπομπές μας.

Του Εργκύς Πλάκα, Α” Λυκείου Ο Εργκύς Πλάκα, πρωτεργάτης και τεχνικός διαχειριστής του ραδιοπρογράμματος Ραδιο-Αρμενιστές καταγράφει πώς στήνονται οι εκπομπές μας. Με αφορμή την συμμετοχή του σχολείου  μας για πρώτη φορά  στο πρόγραμμα European School ….

1

Μυσταγωγία αρχαίου δράματος από την θεατρική ομάδα του Λυκείου Αρμενίου

Της Νικολέτας Κουκουμάνη, Α” Λυκείου Την Πέμπτη 30 Απριλίου η θεατρική ομάδα του Λυκείου Αρμενίου παρουσίασε τον Αγαμέμνονα του Αισχύλου στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Λάρισας. Η Νικολέτα Κουκουμάνη, εκ των συντελεστών της παράστασης στον ….

P1030547

Μικροί τεχνίτες στο Γυμνάσιο Αρμενίου!

Τις κατασκευές τους παρουσίασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α” και Β” τάξης του Γυμνασίου Αρμενίου στην εκδήλωση που οργανώθηκε την Δευτέρα 11 Μαΐου στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου. Οι μικροί τεχνίτες εργάστηκαν όλη ….

panelladikes 2015

Λύκειο Αρμενίου: Επιτυχόντες και επιτυχούσες σε ΑΕΙ-ΤΕΙ!

Ο Διευθυντής και οι Καθηγητές του Λυκείου Αρμενίου συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας για την επιτυχία τους στις σχολές της επιλογής τους και τους εύχονται υγεία, καλές σπουδές και πάντα επιτυχίες ….