Παρουσίαση προγραμμάτων και πρότζεκτ του Λυκείου Αρμενίου

P1030550

Ημέρα ανάδειξης των πλούσιων δράσεων που αναπτύχθηκαν και φέτος στο Λύκειο Αρμενίου ήταν η σημερινή.

Οι μαθητές και οι υπεύθυνοι καθηγητές παρουσίασαν τα προγράμματα που υλοποιήθηκαν κατά το τρέχον σχολικό έτος και κινητοποίησαν τους μαθητές μας στην καλλιέργεια δεξιοτήτων και στην απόκτηση νέων γνώσεων.

P1030491Αρχικά οι μαθητές και οι μαθήτριες της πολυτάλαντης και εξαιρετικά δραστήριας και πολυσχιδούς Α’ Λυκείου που φέτος διακρίθηκαν σε πληθώρα δραστηριοτήτων και προγραμμάτων παρουσίασαν το πρότζεκτ που ανέπτυξαν υπό την καθοδήγηση της κυρίας Ε. Τσιρώνη με θέμα τις εξαρτήσεις και τις εμμονές στην εφηβεία. Ενημέρωσαν για τις διάφορες μορφές εθισμών που εν δυνάμει πλήττουν τους εφήβους και πρότειναν  τρόπους αντιμετώπισης.

Στη συνέχεια οι μαθητές της Β’ Λυκείου πρόβαλλαν και σχολίασαν παρουσίαση σχετικά με τη δική τους εργασία που αφορούσε την ηλεκτρονικήP1030510 οργάνωση της βιβλιοθήκης του σχολείου μας, ένα θέμα που ανέπτυξαν υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του κυρίου Δ. Πέγκα. Ενημέρωσαν σχετικά με το πρόγραμμα που χρησιμοποίησαν καθώς και για τις δυνατότητες που αυτό προσφέρει στην οργάνωση της βιβλιοθήκης και στην προώθηση της φιλαναγνωσίας.

P1030532Ακολούθως ήρθε η ώρα παρουσίασης των προγραμμάτων που υλοποιήθηκαν και κατά το σχολικό έτος 2014-2015 στοP1030563 σχολείο μας και των οποίων το βάρος έφερε κατά κύριο λόγο η Α’ Λυκείου που διακρίθηκε και φέτος για τη διάθεση προσφοράς και δημιουργικής εργασίας!

Αρχικά ο Εργκύς Πλάκα και ο Αρμάντ Σουλάι παρουσίασαν το πρόγραμμα του ραδιοφώνου που υλοποιήσαμε φέτος και του οποίου είχαν από την πρώτη μέρα την τεχνική υποστήριξη, ενώ παρουσίασαν ή συμμετείχαν σε αρκετές από τις εκπομπές.

Ακολούθως η Νικολέτα Κουκουμάνη, που έχει γράψει πληθώρα άρθρων, και η Μαρία Χιούσα παρουσίασαν τη δουλειά που έγινε και φέτος στη σχολική εφημερίδα Αρμε-news και ανέδειξαν τον τρόπο λειτουργίας της.

P1030577Στη συνέχεια ο Αντώνης Κουτσής και η Γεωργία Αξούγκα έκαναν μια αναλυτική παρουσίαση της εκδρομής στη Βουδαπέστη, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής σταδιοδρομίας με κεντρικό θέμα το ταξιδιωτικό ρεπορτάζ.

Τέλος οι μαθήτριες που συμμετείχαν στην πετυχημένη θεατρική παράσταση «Αγαμέμων» που ανέβασε φέτος η θεατρική ομάδα του Λυκείου μας μίλησαν για τις εντυπώσεις από τη συμμετοχή τους σ’ αυτή.

Έγινε επίσης προβολή του ντοκιμαντέρ με θέμα τις αντιφάσεις του 20-ού αιώνα και με το οποίο το σχολείο μας συμμετείχε και φέτος στοP1030516 διαγωνισμό του Περιοδικού Νέα Παιδεία.

Η εκδήλωση έκλεισε με την προβολή ενός ακόμη ντοκιμαντέρ σχετικά με τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο τη λήξη του οποίου γιορτάσαμε πριν από λίγες ημέρες.

Όλες οι παρουσιάσεις κέρδισαν την αναγνώριση των παρισταμένων που εκφράστηκε με ένα θερμό χειροκρότημα στη λήξη της εκδήλωσης!


P1030506

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης