3ο τεύχος - We're back!

We’re back – δυναμικά, ανανεωμένοι και ανανεούμενοι!

Μήνυμα της συντακτικής ομάδας Με την έναρξη της καινούργιας σχολικής χρονιάς, συντάκτες και συνεργάτες της Αρμέ-news επιστρέφουμε στο «μετερίζι» μας, ταγμένοι στον αγώνα της ενημέρωσης! Με την ευκαιρία της ανάρτησης του 3ου τεύχους του ηλεκτρονικού ....

0

Αφιέρωμα των Ραδιο-Αρμενιστών στη σύγχρονη αλβανική μουσική

Παρασκευή και 13 οι Ραδιο-Αρμενιστές ήταν πάλι στα μικρόφωνα, ατρόμητοι τη μέρα της κακοτυχίας! Θέμα της εκπομπής η σύγχρονη αλβανική μουσική. Στα μικρόφωνα της εκπομπής ήταν ο Εργκύς Πλάκα και ο Αρμάντο Σουλάι, οι οποίοι ….

3

«Η μοναξιά είναι το χειρότερο πράγμα», συνέντευξη με έναν απόμαχο της ζωής.

Η τακτική και πολυσχιδής  συνεργάτις της εφημερίδας μας Νικολέτα Κουκουμάνη καταγράφει τις σκέψεις ενός ηλικιωμένου, απόμαχου της ζωής, από τον οποίο πήρε σχετική συνέντευξη. «Σήμερα παιδάκι μου, ζούμε μια χαρά! Έχουμε σχεδόν όλοι τα πάντα ….

2

Οι Ραδιο-Αρμενιστές στα ερτζιανά!

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία αξιοποίησε η ραδιοφωνική μας ομάδα για να ακουστεί σε ευρύτερο κοινό μέσα από τα ερτζιανά. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 2 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα το δημοτικό ραδιόφωνο Λάρισας (στη συχνότητα 93,6) ….

3

Το «Χαμόγελο του παιδιού» στο Γυμνάσιο-Λύκειο Αρμενίου!

Της Νικολέτας Κουκουμάνη, Α” Λυκείου Μια πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση για το θέμα της ενδοσχολικής βίας είχαν οι μαθητές του γυμνασίου Αρμενίου με την επίσκεψη της κυρίας Δήμητρας Κωστούλα, ψυχολόγου από το Χαμόγελο του Παιδιού, κατόπιν ….

1

Αφιέρωμα των Ραδιο-Αρμενιστών στη «βασίλισσα» του λαϊκού τραγουδιού Ρίτα Σακελλαρίου

Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου η εκπομπή των Ραδιο-Αρμενιστών ήταν αφιερωμένη στη Ρίτα Σακελλαρίου, την κορυφαία εκπρόσωπο του λαϊκού τραγουδιού που μεσουράνησε για 3 δεκαετίες στο ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα, κερδίζοντας τον θαυμασμό απλών αλλά και επώνυμων, ….

10

Αποκριάτικο ξεφάντωμα στο σχολείο μας!

Με τον πιο όμορφο τρόπο έκλεισε η περίοδος της Αποκριάς για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου και Λυκείου Αρμενίου στην εκδήλωση που οργανώθηκε κατά τις 3 τελευταίες ώρες του ωρολογίου προγράμματος και όλοι ….

3

Σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα

Της Βάσως Καλτσογιάννη, Β” Λυκείου          Η κορωνίδα της θείας δημιουργίας είναι ο άνθρωπος. Ο άνθρωπος κατάφερε να δημιουργήσει πολιτισμό και να θέσει τους κανόνες στην κοινωνία μέσα στην οποία ζει. Δυστυχώς ….

4

Επαγγελματική ενημέρωση για τα μυστικά της δημοσιογραφίας!

Στο πλαίσιο του μαθήματος ΣΕΠ της Γ” Γυμνασίου και του προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας για τα ΜΜΕ που υλοποιείται στο σχολείο μας και μετά από πρόσκληση του κ. Δ. Πέγκα που διδάσκει το μάθημα του Επαγγελματικού Προσανατολισμού, επισκέφτηκε ….

ζ

Ακούστε την εκπομπή: Έρως ανίκατε μάχαν! Οι Ραδιο-Αρμενιστές τίμησαν τον Άγιο Βαλεντίνο!

Την Παρασκευή στις 13 Φεβρουαρίου οι Ραδιο-Αρμενιστές αφιέρωσαν την εκπομπή τους στον προστάτη-άγιο των ερωτευμένων, τον Άγιο Βαλεντίνο! Παρουσίασαν μελέτες, επέλεξαν τραγούδια και απήγγειλαν ποιήματα που υμνούν το πιο δυνατό συναίσθημα που βιώνει ο άνθρωπος: τον ….

2

Αστέρια στο φιλέ! Η ομάδα βόλεϊ του Λυκείου στο Σχολικό Πρωτάθλημα

Του αθλητικογράφου Εργκύς Πλάκα, Α’Λυκείου Στις 3 Φεβρουαρίου η ομάδα πετοσφαίρισης του Λυκείου Αρμένιου έλαβε μέρος στους σχολικούς αγώνες  βόλεϊ  και έπαιξε με το 6ο λύκειο Λάρισας. Επικεφαλής και προπονητής ο Γυμναστής του σχολείου μας ….