18

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου 1940

0

Με κάθε επισημότητα εορτάστηκε και φέτος η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Γυμνάσιο-Λύκειο Αρμενίου. Την Πέμπτη στις 27 πραγματοποιήθηκε η σχολική γιορτή που διοργανώθηκε από τις φιλολόγους κυρίες Καψάλη, Καραδούκα και Χατζοπούλου. Στην αρχή ….

Ε

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο σχολείο μας

0

Με την παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη γιορτή έκλεισε και φέτος για το σχολείο μας η χρονιά που φεύγει. Το πλούσιο πρόγραμμα της γιορτής περιελάμβανε κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας που ερμήνευσαν οι μαθητές και μαθήτριες της ….

Γ

Εξόρμηση της Α” Γυμνασίου στα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα

0

Της Μαρίλιας Χατζηαποστόλου, Α” Γυμνασίου Την Πέμπτη 21 Απριλίου η Α” γυμνασίου πραγματοποίησε την μονοήμερη εκδρομή της στα Τρίκαλα – Καλαμπάκα στο πλαίσιο του προγράμματος με θέμα τα μανιτάρια που υλοποιεί με την κυρία Διβάνη. ….

DSCN1020-1

Επίσκεψη Ισπανού καθηγητή στο σχολείο μας στο πλαίσιο της ελληνοϊσπανικής συνεργασίας στο eTwinning

0

Με την επίσκεψη του Ισπανού καθηγητή κ. Rogelio Martinez del Oro ολοκληρώθηκε η Α” φάση της συνεργασίας, στο πλαίσιο του προγράμματος  eTwinning που ανέπτυξε το σχολείο μας αυτή τη χρονιά με το αντίστοιχο σχολείο του Hellίn ….

1

Μαθήματα ζωής…

0

Του Νίκου Φούγγου, Γ” Γυμνασίου Μαθήματα ζωής ενάντια στο ΑΙDS στους μαθητές της Γ” Γυμνασίου και της Γ” Λυκείου του σχολείου μας  παρέδωσαν την προηγούμενη εβδομάδα οι κοινωνικές λειτουργοί κυρίες Δραγάνη Ζωή και Δέλια Αφεντία. ….

2η εκπομπή ΡΑ

Η Ραδιοεφημερίδα Αρμενίου στο διαγωνισμό τού ESR

0

Και φέτος το σχολείο μας συμμετέχει στο διαγωνισμό που διοργανώνει το Europen School Radio στην πλατφόρμα του οποίου παρουσιάζουμε τις ραδιοφωνικές εκπομπές μας – πέρυσι ως Ραδιο-Αρμενιστές και φέτος ως Ραδιοεφημερίδα Αρμενίου – με ένα ….

j

Το σχολείο μας στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

0

Οι μαθητές και οι μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του Αρμενίου  τίμησαν σήμερα την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 και ανάμεσά τους φυσικά το Γυμνάσιο και το Λύκειο του Αρμενίου. Στην αρχή με ….

DSCN0804-1

Τιμώντας τους ήρωες του 1821

0

Φωτο-ρεπορτάζ: Αρμάντ Σουλάι Η καθιερωμένη γιορτή προς τιμήν της Επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821 πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γυμνάσιο και Λύκειο Αρμενίου, με την οποία οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου τίμησαν τους ήρωες της ….

12721953_520284248143934_1128766011_n

Η Γ” Γυμνασίου και η Α” Λυκείου του σχολείου μας στο Ναύπλιο

0

Του Νίκου Φούγγου, Γ” Γυμνασίου Φωτογραφίες: Νίκος Φούγγος και Βάσω Γιαννή Εκπαιδευτική εκδρομή στο Ναύπλιο πραγματοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα η Γ” Γυμνασίου και η Α” Λυκείου του σχολείου μας, στο πλαίσιο προγράμματος που υλοποιούν υπό την ….