9ο Τεύχος - Ράδιο Armenews 2020

Η Βασιλόπιτα

Εορτασμός Τριών Ιεραρχών- Κοπή Βασιλόπιτας

Αγαπητοί συμμαθητές και καθηγητές ο νέος χρόνος κατέφθασε. Ευχόμαστε η νέα χρονιά να πραγματοποιήσει τα όνειρά σας και να είναι γεμάτη προσδοκίες. Mε τον ερχομό της καινούριας χρονιάς ξεκινά την επανέκδοσή του και το περιοδικό ….

4

Η Ενημέρωση Σώζει Ζωές

Μάθημα Ζωής έδωσε σήμερα στους μαθητές του Αρμενίου η ομάδα του Ε.Κ.Α.Β. Λάρισας – Τμήμα Εκπαίδευσης Θεσσαλίας. Η ομάδα του Ε.Κ.Α.Β. αποτελούνταν από Πληρώματα, Οδηγούς Ασθενοφόρων και Διασώστες και συγκεκριμένα τους κύριους Παπακώστα Αχιλλέα, Τσικρικώνη ….

αρχείο λήψης (4)

Παγκόσμια Ημέρα Γάμου

Κάθε μέρα είναι μια ημέρα παγκόσμιας γιορτής. Για παράδειγμα στις 14 Φεβρουαρίου όλοι γνωρίζουμε ότι είναι η ημέρα των ερωτευμένων, αλλά εκτός από τον Άγιο Βαλεντίνο, αυτή η ημέρα είναι και η Παγκόσμια Ημέρα Γάμου. ….

karkinos

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Η 15η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά (ICCCPO), για την ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης σχετικά με τις παιδικές νεοπλασίες (καρκίνο). ….

2

Η Τσικνοπέμπτη στο σχολείο μας

το σχολείο μας κάθε χρόνο  τις δύο με τρεις τελευταίες ώρες, διοργανώνονται εκδηλώσεις με ψήσιμο κρεατικών αλλά και μουσικοχορευτικές δράσεις. Σήμερα στο Γυμνάσιο-Λ.Τ του Αρμενίου για ακόμη μια χρονιά οι ψησταριές στήθηκαν στον προαύλιο χώρο, όπως ….

ΘΕΑΤΡΙΚΗ1

Η θεατρική ομάδα του Λυκείου Αρμενίου στα «Τοπία του αρχαίου δράματος»

Η θεατρική ομάδα του Λυκείου Αρμενίου συμμετέχει στην καινοτόμο εκπαιδευτική δράση «Στα Τοπία του Αρχαίου Δράματος», μια σύμπραξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, που εκπροσωπείται από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας,  και του Θεσσαλικού Θεάτρου, ….

armeNews2020

Ραδιοεφημερίδα Φεβρουαρίου 2020

Η ραδιοεφημερίδα του Φεβρουαρίου έχει ολοκληρωθεί και θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω του Μαθητικού Ραδιοφώνου στη διεύθυνση http://europeanschoolradio.eu/player.php την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020, στις 4 το απόγευμα. Η θεματολογία της εκπομπής περιλαμβάνει δύο θέματα για την Τεχνολογία και ….