9ο Τεύχος - Ράδιο Armenews 2020

covid -19.

Η επέλαση του COVID-19

Από την Τετάρτη 11 Μαρτίου τα σχολεία όλης της χώρας έκλεισαν λόγω μιας ασθένειας που ήρθε πρόσφατα στην χώρα μας του covid-19   και εξαπλώνεται με μεγάλη ταχύτητα σε όλη την χώρα.  Mέσα στο χρονικό διάστημα ….

armeNews2020 March

Ακούστε τη Ραδιοεφημερίδα του Μαρτίου

Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να ακούσετε την ραδιοεφημερίδα του Μαρτίου, η οποία μεταδόθηκε την Κυριακή 29 Μαρτίου 2020, στις 4 το απόγευμα. Εναλλακτικά μπορείτε να την ακούσετε και εδώ. Η συγκεκριμένη εκπομπή είναι ξεχωριστή. Κατάφερε να ….

armeNews2020

Ραδιοεφημερίδα Μαρτίου 2020

Τα σχολεία έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους από την Τρίτη 10 Μαρτίου. Οι εκπαιδευτικοί προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τους μαθητές τους με όποιο πρόσφορο τρόπο μπορούν μέσω του διαδικτύου, αξιοποιώντας διάφορα εργαλεία. Μέσα σε αυτή ….

αρχείο λήψης

Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού.

Σχολικός Εκφοβισμός  Σήμερα 6 Μαρτίου γιορτάζουμε την παγκόσμια ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού. Ένα φαινόμενο το όποιο είναι πολύ συνηθισμένο στις μέρες μας όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε παγκόσμιο ….

armeNews2020

Ραδιοεφημερίδα Φεβρουαρίου 2020

Η ραδιοεφημερίδα του Φεβρουαρίου έχει ολοκληρωθεί και θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω του Μαθητικού Ραδιοφώνου στη διεύθυνση http://europeanschoolradio.eu/player.php την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020, στις 4 το απόγευμα. Η θεματολογία της εκπομπής περιλαμβάνει δύο θέματα για την Τεχνολογία και ….

ΘΕΑΤΡΙΚΗ1

Η θεατρική ομάδα του Λυκείου Αρμενίου στα «Τοπία του αρχαίου δράματος»

Η θεατρική ομάδα του Λυκείου Αρμενίου συμμετέχει στην καινοτόμο εκπαιδευτική δράση «Στα Τοπία του Αρχαίου Δράματος», μια σύμπραξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, που εκπροσωπείται από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας,  και του Θεσσαλικού Θεάτρου, ….

2

Η Τσικνοπέμπτη στο σχολείο μας

το σχολείο μας κάθε χρόνο  τις δύο με τρεις τελευταίες ώρες, διοργανώνονται εκδηλώσεις με ψήσιμο κρεατικών αλλά και μουσικοχορευτικές δράσεις. Σήμερα στο Γυμνάσιο-Λ.Τ του Αρμενίου για ακόμη μια χρονιά οι ψησταριές στήθηκαν στον προαύλιο χώρο, όπως ….

karkinos

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Η 15η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά (ICCCPO), για την ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης σχετικά με τις παιδικές νεοπλασίες (καρκίνο). ….

αρχείο λήψης (4)

Παγκόσμια Ημέρα Γάμου

Κάθε μέρα είναι μια ημέρα παγκόσμιας γιορτής. Για παράδειγμα στις 14 Φεβρουαρίου όλοι γνωρίζουμε ότι είναι η ημέρα των ερωτευμένων, αλλά εκτός από τον Άγιο Βαλεντίνο, αυτή η ημέρα είναι και η Παγκόσμια Ημέρα Γάμου. ….