5ο τεύχος - Φθινόπωρο 2015

Η θεατρική ομάδα του Λυκείου Αρμενίου σε Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στη Λάρισα

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στις 7μμ η θεατρική ομάδα του σχολείου μας θα εμφανιστεί στο Β” Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας, όπου θα παρουσιάσει την  επιτυχημένη παράσταση «Αγαμέμνων»  του Αισχύλου, στο πλαίσιο 3ήμερης φεστιβαλικής δραστηριότητας που τελεί υπό την αιγίδα ....

er1

Συμμετοχή του Γυμνασίου-Λυκείου Αρμενίου σε πρόγραμμα Erasmus+

Η παράδοση που έχει δημιουργηθεί στο σχολείο μας με τη συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα Ανταλλαγών συνεχίζεται!  Μετά την υλοποίηση προγράμματος Comenius που πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση της κυρίας Καρδουλάκη προ διετίας, εγκρίθηκε φέτος η συμμετοχή ….

DSCN0347-1

Συνάντηση συντονιστών του προγράμματος Erasmus+

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος Erasmus+ με θέμα την αρχαία τραγωδία στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των συντονιστών του προγράμματος από τα 4 σχολεία που συμπράττουν, στο Thuin του Βελγίου από ….

2-41

Οι μαθητές του Αρμενίου ενημερώθηκαν για την πυρόσβεση

Νικολέτα Κουκουμάνη, Β” Λυκείου Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 μετά από πρόσκληση του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από κλιμάκιο του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού και συγκεκριμένα από  το στέλεχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Γκανιούρη με θέμα την ….

P1020317

Εκδρομή του Γυμνασίου Αρμενίου στο Περτούλι και τα Τρίκαλα

Η ετήσια ημερήσια εκδρομή του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε στην Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στον γειτονικό νομό Τρικάλων. Οι μαθητές του Γυμνασίου με τη συνοδεία των καθηγητών τους αρχικά σταμάτησαν στην Πύλη όπου θαύμασαν το περίφημο τοξωτό ….

DSCN0500-1

Χριστουγεννιάτικες κάρτες από και για την Ευρώπη στο Γυμνάσιο Αρμενίου

Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα κινείται τις τελευταίες μέρες και το σχολείο μας. Έφτασαν ήδη από τη γειτονική Ρουμανία οι πρώτες κάρτες που ανταλλάξαμε με 5 ευρωπαϊκά σχολεία. Στην δημιουργία των καρτών πρωτοστάτησαν οι μαθητές της Α’Γυμνασίου οι ….

DSCN0519-1

Ευρω-μαγειρέματα!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία βιωματικής μάθησης είχαν την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου οι μαθητές του γυμνασίου Αρμενίου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Etwinning «Bridging past and present by cooking» με το ισπανικό σχολείο του Hellin. Στο πλαίσιο ….

DSCN0532-1

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Γυμνάσιο-Λύκειο Αρμενίου

Όπως παραδοσιακά γίνεται στο σχολείο μας, την τελευταία μέρα μαθημάτων, Τετάρτη  23 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε γιορτή στο χώρο των εκδηλώσεων. Αρχικά μαθητές και καθηγητές εκκλησιάστηκαν και στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν στο χώρο της θεατρικής σκηνής για το ….

1

Ξεχωριστές ασχολίες από παιδιά-ταλέντα!

Η Νικολέτα Κουκουμάνη παίρνει συνέντευξη από έναν συνομήλικό της Κύπριο που έχει ένα ιδιαίτερο και πολύ ενδιαφέρον χόμπι, τη δημιουργία βίντεο και την ανάρτησή τους στο youtube. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χορός, τένις χαρακτηρίζονται ως τα ….