ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

r

 

 

Με κεντρικό σύνθημα «Λέμε ΟΧΙ στη Βία και την εκμετάλλευση. Λέμε ΝΑΙ στην αλληλεγγύη και την ανθρωπιά, με εμβόλια, φαγητό και σχολείο για τα φτωχά παιδιά του κόσμου» η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF καλεί τα σχολεία να λάβουν μέρος στο Πανανθρώπινο Κίνημα Αλληλεγγύης των Σχολείων για τα Παιδιά όλου του Κόσμου.

Πρόκειται για το Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών» που απευθύνεται σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης (Προσχολική, Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια) και υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας.

Η Τετάρτη Τάξη του σχολείου μας μαζί με τη δασκάλα τους Αποστολίδου Γεσθημανήστα πλαίσια συμμετοχής της στο ανωτέρω Πρόγραμμα ,

την Παρασκευή 14-3-2014 και ώρα 10:00 στην αίθουσα διδασκαλίας της ,θα συνδεθεί διαδικτυακά μέσω skype με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της unicef .

Η διάρκεια της παρουσίασης είναι περίπου 1 ώρα και περιλαμβάνει πληροφορίες για τη UNICEF και το έργο της .Προβλέπεται ώστε οι μαθητές/τριες ναπαρεμβαίνουν με ερωτήσεις και τυχόν απορίες τους.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να παραβρεθείτε .

Η Διευθύντρια του σχολείου

Καγιογλίδου Φωτεινή

Σχολιάστε

Top