PicMonkey

pic-monkey-online-editorGeneral Facts

Το PicMonkey είναι ένα online πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών με έδρα το Σιάτλ, Ουάσιγκτον, το οποίο ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2012 από δύο πρώην μηχανικούς του Picnik ( επίσης πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών) , Brian Terry και  Justin Huff. Μετά την εκμάθηση ότι η Google σχεδιάζει να κλείσει το Picnik το 2012, ο Terry και ο Huff φεύγουν από την  Google για να δημιουργήσουν το PicMonkey ως «μια πιο αποτελεσματική και πλούσια σε χαρακτηριστικά αντικατάσταση.»  Το PicMonkey ιδρύθηκε με πρόσθετη υποστήριξη από πρώην συνάδελφους τον αρχικών σχεδιαστών.

Χαρακτηριστικά

Το PicMonkey χρησιμοποιεί ένα επιχειρηματικό μοντέλο freemium, προσφέροντας δωρεάν χαρακτηριστικά, καθώς και μια σειρά από premium χαρακτηριστικά με επιπλέον χρέωση, σε ετήσια ή μηνιαία βάση. Το PicMonkey έχει βασικά χαρακτηριστικά παρόμοια με το Picnik (περικοπή, περιστροφή, υφές, επικαλύψεις, και εφέ) και προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως καμπύλες, ρετουσάρισμα, σχεδιασμός και κολάζ ).

Αναφορές

Το PicMonkey αναγνωρίστηκε ως μια από τις Top 100 Ιστοσελίδες για το 2013 από το περιοδικό PC Magazine και το  περιοδικό TIME και είναι αναγνωρισμένο ως ένα από τα πιο προσιτά προγράμματα για αρχάριους.

Προσωπική Γνώμη

Το PicMonkey είναι πολύ εύχρηστο και προσωπικά το χρησιμοποιώ όλοι την ώρα. Θα το πρότεινα  ανεπιφύλακτα σε όλους όσους είναι αρχάριοι και τους φαίνεται ενδιαφέρον η επεξεργασία φωτογραφιών.

Άννα Σταυλά

Σχολιάστε

Top