Οne Direction

One-Direction-

Οι One direction είναι ένα Αγγλικό-Ιρλανδικό pop συγκρότημα και είναι από τα πιο διάσημα στο κόσμο.  Μάλιστα έχει ακουστεί ότι έχουν ξεπεράσει το φαινόμενο των Beatles. Το συγκρότημά αυτό αποτελείται από τους Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson και δημιουργήθηκε από το Βρετανικό X-factor το 2010.

Έχουν πουλήσει περισσότερα από 14 εκατομμύρια Singles και 8 εκατομμύρια δίσκους και  πολύ σύντομα το 2012, ανακηρύχτηκαν ως Top New Artist από το περιοδικό Billboard.  Το Huffington Post βάφτισε  το ίδιο έτος, ως το «έτος των One direction».

Επίσημα το 2014 ονομάστηκαν ως καλλιτέχνες που είχαν την μεγαλύτερη η επιτυχία και πούλησαν πιο πολύ για την χρονιά 2013.

Το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει τους εξής δίσκους:

Up all night (2011)

Take me home (2012)

Midnight (2013) &

Four (2014)

Ακόμα λέγεται, ότι οι Οne direction βρίσκονται στην τέταρτη θέση σχετικά με τις περισσότερες προπαραγγελίες για το 2014. Επίσης γύρισαν μια ταινία που ονομάστηκε «This is us» και μας πληροφορεί για την ζωή τους

Ο λόγος ο οποίος αποφάσισα να γράψω για τους One direction είναι γιατί σ’ αυτό το συγκρότημα  βλέπω κάτι που δεν έχουν τα άλλα συγκροτήματα. Χαρά και πάνω από όλα αισιοδοξία.  Ο καθένας τους διαθέτει τρέλα και όλοι είναι διαφορετικοί και ξεχωριστοί. Επομένως θεωρώ ότι ο καθένας είναι ένα κομμάτι στο πάζλ  που αποτελεί αυτό το συγκρότημα.  Πιθανόν πολλοί να νομίζουν ότι είναι σαχλαμάρες. Αλλά θα υπάρχουν και οι “fans” που θα με καταλάβουν.

Μαρία Καλή

Σχολιάστε

Top