ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Το ψωμί και γενικά τα αρτοπαρασκευάσματα, το μέλι, το γάλα, το γιαούρτι, οι πίτες και τα φρέσκα φρούτα αποτελούν τον βασικό κορμό του πρωινού της Στερεάς Ελλάδας, το οποίο αναπροσαρμόζεται και εμπλουτίζεται ανά περιοχή, με έμφαση στην τοπική κουζίνα και τα παραδοσιακά προϊόντα κάθε τόπου.
Το Καλάθι Πρωινού περιέχει:
- Άρτο & αρτοσκευάσματα
- Βούτυρο
- Μέλι
- Μαρμελάδες
- Γλυκά κουταλιού
- Κομπόστες
- Βουτήματα, κουλουράκια, γλυκά
- Κρέμες
- Τυριά
- Ελιές, ελαιόλαδο
- Πίτες, πιτάκια
- Σούπες
- Αυγά, ομελέτα
- Αλλαντικά
- Χυμό
- Γαλακτοκομικά, γιαούρτι
- Αφεψήματα
- Καφέ