Ομελέτα

IMG_20250104_143918

Ομελέτα

από την Έλενα

Υλικά

λάδι

αυγά (2-3)

αλάτι

Εκτέλεση

  • Να βάλετε ελάχιστο λάδι στο τηγάνι
  • Να σπάσετε τα αυγά και να τα ανακατέψετε
  • Να ρίξετε το μείγμα στο τηγάνι
  • Να προσθέσετε λίγο αλάτι
  • Ύστερα να γυρίσετε την ομελέτα, ώστε να ψηθεί και από τις δύο μεριές
  • Τέλος να βάλετε την ομελέτα στο πιάτο

 


Στα ρήματα της συνταγής χρησιμοποίησα

Έγκλιση: Υποτακτική

Χρόνος:   Αόριστος

Πρόσωπο και αριθμός: β΄ πληθυντικό