Ομελέτα
από την Έλενα
Υλικά
λάδι
αυγά (2-3)
αλάτι
Εκτέλεση
- Να βάλετε ελάχιστο λάδι στο τηγάνι
- Να σπάσετε τα αυγά και να τα ανακατέψετε
- Να ρίξετε το μείγμα στο τηγάνι
- Να προσθέσετε λίγο αλάτι
- Ύστερα να γυρίσετε την ομελέτα, ώστε να ψηθεί και από τις δύο μεριές
- Τέλος να βάλετε την ομελέτα στο πιάτο
Στα ρήματα της συνταγής χρησιμοποίησα
Έγκλιση: Υποτακτική
Χρόνος: Αόριστος
Πρόσωπο και αριθμός: β΄ πληθυντικό