Η θεατρική ομάδα του σχολείου μας

   Για έκτη συνεχή χρονιά – ανάμεσα στις πολλές σχολικές δραστηριότητες στο σχολείο μας -δραστηριοποιείται και η θεατρική μας ομάδα. Από τις πρώτες μέρες της φετινής σχολικής χρονιάς  σχηματίστηκε  με κριτήρια την αγάπη για το θέατρο, το μεράκι και την όρεξη για δουλειά των μαθητών και των υπεύθυνων εκπαιδευτικών.Η ομάδα συγκροτήθηκε από μαθητές όλων των τάξεων, οι οποίοι κάθε Παρασκευή μετά το τέλος των μαθημάτων παρέμεναν στο σχολείο για τις πρόβες.

   Η αναγνώριση των κόπων και των προσπαθειών όλων των μελών της ομάδας ήρθε με τα δύο βραβεία από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ  Βέροιας με τη συμμετοχή της στην «6η Θεατρική  Άνοιξη Εφήβων», το βραβείο ερμηνείας δεύτερου γυναικείου ρόλου στη μαθήτρια της  Γ΄Τάξης,  Δέσποινα Βουλτσινού και το βραβείο ενδυματολογίας.

   Το έργο παρουσιάστηκε στους μαθητές του σχολείου και στο κοινό σε δύο διαφορετικές παραστάσεις  στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος.

Οι θεατές μας είχαν την ευκαιρία να κάνουν  ένα πολύ όμορφο ταξίδι στο  Ιόνιο, στο χρόνο, με συντροφιά  την  επτανησιακή μουσική,  τα αρώματα και τη μελωδική προφορά της Ζακύνθου με το έργο του Γρηγόριου Ξενόπουλου «Το Φιόρο Του Λεβάντε».

Οι ηθοποιοί μας:Βέργος Μάρκος, Βουλτσινού Δέσποινα, Κύρμπεης Δημήτρης, Λαζής Θεόδωρος, Ματοπούλου Γεωργία, Μητσιώτη Κωνσταντίνα, Μπαμπαλή Αντιγόνη, Μπαντή Σοφία, Παρασκευαΐδου  Ευσεβία, Χαριτόπουλος Κυριαζής.Οι υποβολείς μας:Γάρου Ελευθερία, Μαββίδου Μαρία. Ο βοηθός μας (Γενικών καθηκόντων): Γιάννης Συμεωνίδης

Οι υπεύθυνες εκπαιδευτικοί: Κοκόση Σπυριδούλα, Γρηγοριάδου Θωμαή, ΚωσταρέλαΠολεμία, Χατζηαθανασιάδου Αναστασία.

Σχολιάστε

Top