ARCTIC MONKEYS

Γράφουν οι μαθήτριες της Β” τάξης Τσαλουχίδου Βικτώρια, Χατζηδημητρίου Τατιανή, Φαντάκη Φωτεινή, Κεφάλα Κωνσταντίνα

artctic monkeysΟι Arctic Monkeys είναι ενα ανδρικό συγκρότημα από το Sheffield της Αγγλίας. Τραγουδούν εναλλακτική ροκ, ίντι ροκ και ποσκ πανκ. Δημιουργήθηκε το 2002 και πήρε το όνομα του από ένα συγκρότημα της δεκαετίας του ’70.Αρχικά, τραγουδιστής ήταν ο Γκλίν Τζόουνς, ο οποίος όμως αποχώρησε σύντομα μετά τη δημιουργία του συγκροτήματος. Τώρα τα μέλη του αποτελούν ο Αλεξ Τένερ, τραγουδιστής και κιθαρίστας ,ο Τζέιμ Κούκ επίσης στην κιθάρα, ο  Νικ Ο” Μάλλεϊ στο ηλεκτρικό μπάσο και ο Ματ Χέλντερς στα ντραμς.Οι Actic Monkeys ήταν ένα από τα πρώτα συγκροτήματα που έγινε διάσημο μέσω διαδικτύου. Το  πιο διάσημο τραγούδι  και το πιο αγαπημένο  των θαυμαστών τους είναι  το »I wanna be your’s».To σημαντικότερο άλμπουμ τους  είναι το ΑΜ και τα παρακάτω είναι τα αγαπημένα μας τραγούδια και λίγα λόγια για το τι εκφράζουν:

  • I wanna be your’s.

Μιλάει για τον τρελό έρωτα και τα συναισθήματα που τρέφει ο τραγουδιστής για την αγαπημένητου και πως θα έκανε τα πάντα για αυτή. Θέλει να γίνει δικός της.

  • Do I Wanna Know ?

Σε αυτό το τραγούδι ο καλλιτέχνης ρωτάει ρητορικά και θέλει να ξέρει αν τα συναισθήματα για την αγαπημένη του είναι αμοιβαία

  • Snap Out Of It

Η αγαπημένη του τραγουδιστή έχει ερωτευτεί κάποιον άλλον και  έτσι αυτός προσπαθεί να ενθαρρύνει τον εαυτό του να την ξεχάσει και να προχωρήσει.

  • Anabella

Ο τραγουδιστής είναι τρελά ερωτευμένος με την Anabella, σε τέτοιο σημείο που μπορεί πλέον να τον κάνει ότι θέλει αυτή.

  • R U Mine

Ο τραγουδιστής σκέφτεται όλη μέρα την αγαπημένη του, δεν μπορεί να την βγάλει από το μυαλό του. Τρελαίνεται! Το μόνο που θέλει είναι να την ακούει να τον ρωτάει αν είναι δικός της. Οι Arctic Monkeys παρόλο που γράφουν συναισθηματικά τραγούδια γράφουν παράλληλα με σεβασμό .Εκτός από  τους γεμάτο νόημα στίχους ,έχουν και μελωδική μουσική και ξέρουν να τα φέρνουν σε αρμονία μεταξύ τους με τον πιο όμορφο τρόπο. Η μουσική τους είναι χαλαρωτική, ξεκούραστη αλλά πολλές φορές και διασκεδαστική. Προσαρμόζεται στο γούστο του καθενός, και αυτό την κάνει τόσο ιδιαίτερη και ξεχωριστή.

Είναι για εμάς πολύ ταλαντούχοι. Λατρεύουμε τα τραγούδια τους που μας γαληνεύουν και μας κάνουν να νιώθουμε ζεστασιά .Οι Arctic Monkeys, χωρίς καμία υπερβολή, μας οδηγούν σπίτι.

 

Σχολιάστε

Top