Τα 5 καλύτερα websites!!!

του Στράτου Καραβιώτη

 Γεια σας! Στο πρώτο άρθρο μου σ” αυτό το περιοδικό θέλω να σας γράψω για τα 5 ωραιότερα νεανικά websites που μπορείτε να επισκεφτείτε όποτε θέλετε, να ανακαλύψετε τα μυστικά που κρύβουν, αλλά και να διασκεδάσετε!

Στο νούμερο 5 έχουμε το www.libver.gr  , το site της δημόσιας κεντρικής βιβλιοθήκης Βέροιας!

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας παρέχει τις υπηρεσίες της μέσω του Κεντρικού της κτηρίου, του Παρατήματος και των δύο Κινητών Βιβλιοθηκών της.  Το Παράρτημα της στεγάζεται στο σχολικό συγκρότημα του 7ου και 11ου σχολείου δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο.Η συλλογή της περιλαμβάνει πάνω από 100.000 τόμους βιβλίων (70.000 από αυτούς είναι καταχωρισμένοι σε ηλεκτρονική μορφή) και μπορούν να αναζητηθούν μέσω του διαδικτύου.
Εκτός από το έντυπο υλικό, η συλλογή περιλαμβάνει και οπτικοακουστικό υλικό ( DVD, CD-ROM, DVD-ROM, CD μουσικής), βιβλία Braille, e-books reader, εκπαιδευτικά πακέτα, επιτραπέζια παιχνίδια και πολλές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες.

Στο νούμερο 4 έχουμε το www.friv.com !!

Στο site αυτό υπάρχουν mini games, για όλες τις ηλικίες, για να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας. Έχει πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια που θα τα λατρέψετε!

Στο νούμερο 3 έχουμε το www.youtube.com !!!

Σε αυτό το site μπορείτε να δείτε videos που θα σας κάνουν να γελάσετε, να μάθετε και να διασκεδάσετε, αφού έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε αυτό που σας ενδιαφέρει. Επίσης, μπορείτε να ανεβάσετε ένα δικό σας video το οποίο θα μπορούν να το δουν άτομα από όλο τον κόσμο!

Στο νούμερο 2 έχουμε το www.amazon.co.uk !!!!

Η www.amazon.co.uk είναι εταιρεία, η μεγαλύτερη στον κόσμο σε σχέση με την πώληση αγαθών και υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου. Έδρα της είναι το Σιάτλ (Ουάσινγκτον) και ιδιοκτήτης της ο Τζεφ Μπέζος. Σε αυτό το site μπορείς να βρεις προϊόντα και υπηρεσίες σε διάφορες τιμές. Παιχνίδια,ηλεκτρονικά βιβλία και διάφορα gadgets σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε.

Στο νούμερο 1 έχουμε το www.vat19.com!!!!!

Επιτέλους φτάσαμε στο νούμερο 1, το οποίο, κατά την γνώμη μου, είναι το καλύτερο για τη νεολαία! Σε αυτό το site μπορείτε να αγοράσετε ό,τι χωρά ο νους σας, πράγματα έξυπνα και συναρπαστικά! Για παράδειγμα 10 φορές μεγαλύτερα gummy bears ή putties με τα οποία μπορείτε να περάσετε το χρόνο σας,  αλλά και πολλά άλλα διασκεδαστικά αντικείμενα!

Καλό surfing, λοιπόν, καλή διασκέδαση και φυσικά… καλές γιορτές!

 

 

 

 

One comment on “Τα 5 καλύτερα websites!!!

  1. Ο/Η Τάσος Ζουπίδης λέει:

    Στράτο, συγχαρητήρια για την παρουσίαση των πέντε δικτυακών τόπων που θεωρείς σημαντικούς. Καλή συνέχεια στα επόμενα τεύχη!

Σχολιάστε

Top