Κοπή βασιλόπιτας για το 2020!

103

104109

Μέσα σ’ ένα κλίμα αισιοδοξίας, δημιουργικότητας και επίτευξης προσδοκιών για το νέο έτος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 στο Γυμνάσιο Κορινού η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας τόσο για τους μαθητές όσο και για τους καθηγητές. Ο διευθυντής του σχολείου κ. Ιωάννης Πούτης ευχήθηκε εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων στους μαθητές και τις μαθήτριες καλή πρόοδο στις σπουδές τους και υλοποίηση των στόχων που έχουν θέσει για το 2020. Στη συνέχεια ακολούθησε κοπή βασιλόπιτας ανά τμήμα, ενώ οι τυχεροί της διαδικασίας επιβραβεύτηκαν με ένα συμβολικό δώρο. Ειδικότερα οι τυχεροί μαθητές/τριες για το 2020 ήταν οι:

Αλαμάνας Ιωάννης (Α1), Τσάμη Ουρανία (Α2), Καρατζάς Νικόλαος (Β1), Παγκλίδης Στέφανος (Β2), Θεοχαρόπουλος Αντώνιος (Γ1) και Σαραφίδου Μαρία-Γεωργία (Γ2).

100

Στην πίτα του συλλόγου των εκπαιδευτικών τυχερός αναδείχτηκε ο διευθυντής του σχολείου κ. Πούτης Ιωάννης, ο οποίος παρέλαβε το σχετικό δώρο που διέθεσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου.

107108

 Αξίζει να επισημανθεί ότι τόσο οι βασιλόπιτες όσο και τα συμβολικά δώρα για τους τυχερούς μαθητές και μαθήτριες ήταν ευγενική προσφορά του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Κορινού, το οποίο στηρίζει και ενισχύει αποφασιστικά κάθε δραστηριότητα κι εκδήλωση της σχολικής μονάδας.

103 8296 89 86 84

Σχετικά με τον Συγγραφέα

ΠΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Καθηγητής Φιλόλογος στο Γυμνάσιο Κορινού

Αφήστε το σχόλιο σας στο "Κοπή βασιλόπιτας για το 2020!"

Σχολιάστε

Top