Κοπή βασιλόπιτας για το 2021!

0223 IMG_0225

Προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του COVID-19 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021 στο Γυμνάσιο Κορινού η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας τόσο για τους μαθητές όσο και για τους καθηγητές. Ο διευθυντής του σχολείου κ. Ιωάννης Πούτης ευχήθηκε εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων στους μαθητές και τις μαθήτριες καλή πρόοδο στις σπουδές τους και υλοποίηση των στόχων που έχουν θέσει για το 2021. Στη συνέχεια ακολούθησε κοπή βασιλόπιτας ανά τμήμα, ενώ οι τυχεροί της διαδικασίας επιβραβεύτηκαν με ένα συμβολικό δώρο. Ειδικότερα οι τυχεροί μαθητές/τριες για το 2021 ήταν οι:

Μαρούλα Σουμέλα (Α1), Ναζαρίδου Ολυμπία (Α2), Βασιλειάδης Παναγιώτης (Β1), Στάνεβ Κόλιο (Β2), Καραλή Αθανασία (Γ1) και Παυλίδου Δήμητρα (Γ2).

Στην πίτα του συλλόγου των εκπαιδευτικών τυχερή αναδείχτηκε η υποδιευθύντρια του σχολείου κ. Ξηρού Κυριακή, η οποία παρέλαβε το σχετικό δώρο που διέθεσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου.

 Αξίζει να επισημανθεί ότι τόσο οι βασιλόπιτες όσο και τα συμβολικά δώρα για τους τυχερούς μαθητές και μαθήτριες ήταν ευγενική προσφορά του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Κορινού, το οποίο στηρίζει και ενισχύει αποφασιστικά κάθε δραστηριότητα κι εκδήλωση της σχολικής μονάδας.

0219 IMG_0229 IMG_0220

Σχολιάστε

Top