7οι Αγώνες Γλώσσας και Ορθογραφίας Γυμνασίων Πιερίας

???????????????????????????????

7οι Αγώνες  Γλώσσας και Ορθογραφίας  Γυμνασίων  Πιερίας

«Πάρε τη λέξη μου….. δώσε μου το χέρι σου»

???????????????????????????????

Με πηγή έμπνευσης  τον παραπάνω στίχο του Ανδρέα Εμπειρίκου πραγματοποιήθηκαν και κατά τη φετινή σχολική χρονιά οι 7οι Αγώνες  Γλώσσας και Ορθογραφίας των Γυμνασίων της Πιερίας. Την επιμέλεια της διεξαγωγής των Αγώνων είχε το Γυμνάσιο Κάτω Μηλιάς που με μία άψογη διοργάνωση την Τετάρτη 29 Μαρτίου παρέδωσε τη σκυτάλη στο 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης το οποίο αναδείχτηκε νικητής.

Οι  Αγώνες Γλώσσας και Ορθογραφίας φέτος άνοιξαν  τα «φτερά» τους και διοργανώνονται πλέον σε επίπεδο περιφέρειας με συμμετοχή σχολείων από  τις 8 διευθύνσεις εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας. Την εγκυρότητα των θεμάτων διασφάλισε η επιστημονική ομάδα  και ο σύλλογος αποφοίτων Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ «Φιλόλογος», ο οποίος από τους προηγούμενους αγώνες έθεσε τη διοργάνωση υπό την αιγίδα του.

??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Το σχολείο μας  εκπροσώπησαν οι μαθητές:  Δουρουκλάκη  Ευφροσύνη και Κιοσέογλου Γεώργιος από τη Β΄τάξη και οι Σεϊταρίδου ΄Ελλη,  Τσόκου Νικολέτα και Χάκα Ελίσα από τη Γ΄τάξη με υπεύθυνες καθηγήτριες  τις φιλολόγους του σχολείου μας Αλμπανίδου Ελένη και Ξηρού Κυριακή. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους  και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

??????????????????????????????? ???????????????????????????????

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Σχετικά με τον Συγγραφέα

ΠΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Καθηγητής Φιλόλογος στο Γυμνάσιο Κορινού

Αφήστε το σχόλιο σας στο "7οι Αγώνες Γλώσσας και Ορθογραφίας Γυμνασίων Πιερίας"

Σχολιάστε

Top