Πρώτο κουδούνι με αγιασμό!

01138

01137 01138

Με τον καθιερωμένο αγιασμό βρέθηκαν στην αφετηρία της νέας σχολικής χρονιάς μαθητές και εκπαιδευτικοί στο σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου και του ΓΕΛ Κορινού. Μετά την αναγκαία ανάπαυλα των καλοκαιρινών διακοπών τους επανήλθαν στους γνώριμους χώρους του σχολείου, πανέτοιμοι για την έναρξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την παράσταση «έκλεψαν» οι μαθητές της Α’ τάξης του Γυμνασίου, οι οποίοι προσπαθούσαν να προσαρμοστούν στα δεδομένα που δημιουργεί η εισαγωγή τους σ’ ένα νέο σχολικό περιβάλλον.

Η τελετή του αγιασμού η οποία έγινε από τους ιερείς πατέρα Χρήστο Σεϊταρίδη και πατέρα Παντελεήμονα Ηλβανίδη ήταν κοινή για τους μαθητές των δύο σχολικών μονάδων του συγκροτήματος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και αρκετοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών. Χαιρετισμό στους μαθητές και ευχές για πρόοδο και επιτυχίες κατά τη νέα σχολική χρονιά απηύθυναν ο διευθυντής του Γυμνασίου Κορινού κ. Πούτης Ιωάννης καθώς και ο νέος διευθυντής του Γενικού Λυκείου κ. Βουλγαρίδης Ευλάμπιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με ευθύνη της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κατερίνης και ιδιαίτερα του προέδρου της κ. Χρυσόστομου Κυραϊλίδη έγιναν στο σχολικό συγκρότημα όλο το προηγούμενο διάστημα πολλές εργασίες συντήρησης, αποκατάστασης βλαβών και προμήθειας εξοπλισμού έτσι, ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα για την ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

DSC01146 DSC01139 DSC01136 01145 01142 01139

Σχετικά με τον Συγγραφέα

ΠΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Καθηγητής Φιλόλογος στο Γυμνάσιο Κορινού

Αφήστε το σχόλιο σας στο "Πρώτο κουδούνι με αγιασμό!"

Σχολιάστε

Top