Ελληνικά βιντεοκλίπ για το περιβάλλον

Ορισμένα ελληνικά περιβαλλοντικά σποτ σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στο διαδίκτυο είναι τα παρακάτω:

  1. Σποτ της Greenpeace με τους Locomondo για την προστασία των μελισσών. Σημαντική συνεργασία με ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά συγκροτήματα που δίνει τη δυνατότητα απεύθυνσης σε νεανικό κοινό.
  2. Σποτ του Δικτύου Μεσόγειος SOS για την πλαστική σακούλα. Σύντομο, με τη χρήση ωραίας μουσικής δίνει το μήνυμα των συνεπειών της χρήσης πλαστικής σακούλας και της ανάγκης να εγκαταλειφθεί για να μη γεμίζει ο τόπος σκουπίδια.
  3. Σποτ της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας ενάντια στα πλαστικά σκουπίδια που γεμίζουν τις ακτές και όχι μόνο.
  4. Σποτ για τον μπλε κάδο σκουπιδιών, της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης και Ανακύκλωσης, που χρησιμοποιεί κινούμενα σχέδια και παιδικές φωνές για να μεταφέρει το μήνυμα τι είδους σκουπίδια πρέπει να τοποθετούνται στο μπλε κάδο για ανακύκλωση.
  5. Βιντεοκλιπ για περιβαλλοντική δράση για το Κλίμα την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019, φτιαγμένο από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βάμου, καλώντας στη διεθνή κινητοποίηση «Παρασκευές για το Κλίμα». Περιλαμβάνει εικόνες για το πρόβλημα της κλιματικής κρίσης και πιθανές λύσεις.
  6. Μήνυμα από την Αρκτική, της Greenpeace, για την κλιματική κρίση, το λιώσιμο των πάγων και τις συνέπειες στην Αρκτική, τους ανθρώπους που ζουν εκεί και τον κίνδυνο επιβίωσης τόσο των ίδιων όσο και ζώων όπως οι πολικές αρκούδες. Περιλαμβάνει εντυπωσιακές εικόνες από την πρόσφατη αποστολή πλοίου της Greenpeace εκεί και προβάλλει την ανάγκη λήψης μέτρων για την κλιματική κρίση.
  7. Ο μεσογειακός χαμαιλέοντας απειλείται, από το Ινστιτούτο Αρχιπέλαγος. Μοναδικές εικόνες από ένα σπάνιο ζώο που απειλείται με εξαφάνιση κι έχει απομείνει πλέον μόνο στη Σάμο.
  8. «Είδα φώκια», Εκπαιδευτικό βίντεο για τη φώκια, φτιαγμένο από την οικολογική οργάνωση Mom, Εταιρεία Μελέτης και Προστασίας της Μεσογειακής Φώκιας. Περιέχει μοναδικές λήψεις και πληροφορίες για τους κινδύνους που απειλούν τη Μεσογειακή Φώκια Monachus Monachus τι μπορούμε να κάνουμε για να μην εξαφανιστεί.
  9. Αρχέλων, μικρό σποτάκι του Συλλόγου Προστασίας Θαλάσσιας Χελώνας «Αρχέλων», σύντομο, που καλεί σε εθελοντική συμμετοχή σε δράσεις προστασίας της θαλάσσιας χελώνας Caretta caretta.
  10. «Με την ηλιακή ενέργεια αντιμετωπίζουμε την κλιματική κρίση», μικρό σποτ της Greenpeace που προωθεί τις εναλλακτικές λύσεις για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης όπως η χρήση της ηλιακής ενέργειας. Περιλαμβάνει εικόνες από την επίσκεψη στην Ελλάδα του πλοίου Rainbow Warrior της Greenpeace.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης