Κουραμπιέδες

ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ
ΥΛΙΚΑ
250 γρ βιταμ ή βουτυρο
½ της κουπας αμυγδαλα καβουρδισμενα
Λιγο τσιπουρο
Λιγη ζαχαρη
Αλευρι για ολες τις χρησεις οσο παρει
ζαχαρη αχνη για το τελειωμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε σε ενα μπολ το βιταμ αφου το εχουμε λιωσει. Στη συνεχεια προσθετουμε τη ζαχαρη, το τσιπουρο και τα καβουρδισμενα αμυγδαλα. Επειτα ριχνουμε το αλευρι οσο μεχρι να μην κολλανε τα χερια μας. Υστερα παιρνουμε τη ζυμη και τα πλαθουμε τους κουραμπιεδες οτι σχηματα θελουμε, τα βαζουμε σε ενα ταψι και τα ψηνουμε στους 200 βαθμους για μιση ωρα. Μολις ψηθουν τους αφηνουμε να κρυωσουν και τα πασπαλιζουμε με την ζαχαρη αχνη.
Τη συνταγη την εφερε η Μαγδαληνη Μηλια
Σχολιάστε
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.



