Αεροβική γυμναστική για καλύτερη ποιότητα ζωής!

Aerobics-Training-Classes-in-Kolkata-e1432196402639

Αποφάσισα να γράψω ένα άρθρο σχετικά με την αεροβική άσκηση επειδή είναι το αγαπημένο μου είδος γυμναστικής και με έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό προσωπικά. Είναι πολύ διασκεδαστική και εκτονωτική! Κάνω αεροβική γυμναστική ένα χρόνο περίπου και την έχω αγαπήσει πολύ.
Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε άτομα όλων των ηλικιών, τα ποια επιθυμούν να βελτιώσουν την φυσική τους κατασταση!

TI EINAI: Aερόβια άσκηση είναι κάθε άσκηση στην οποία κινούνται ρυθμικά και επαναλαμβανόμενα μεγάλες μυϊκές ομάδες του σώματος, με συνέπεια την ταχύτερη καύση θερμίδων, που ευνοεί περισσότερο την προσπάθεια να χάσετε βάρος. H αερόβια άσκηση περιλαμβάνει κάθε δραστηριότητα που αυξάνει την πρόσληψη οξυγόνου και τους κτύπους της καρδιάς. Mε την έναρξη της άσκησης η πρόσληψη οξυγόνου αυξάνεται με γρήγορο ρυθμό, έως ότου σταθεροποιηθεί σ’ ένα επίπεδο, ανάλογα με την ένταση της άσκησης.
exercise-types

Γιατί αυτή η άσκηση και ποια τα οφέλη της; 
•Για τη βελτίωση της γενικής φυσικής κατάστασης. •Για τη βελτίωση του καρδιαγγειακού και του καρδιαναπνευστικού συστήματος. •Για τη μείωση του ποσοστού λίπους στο σώμα. •Για τη γενική υγεία και ευεξία. •Η βελτίωση που συνήθως παρατηρείται μετά από αερόβια προπόνηση 2-3 μηνών είναι της τάξεως του 15% περίπου. H αερόβια άσκηση αυξάνει την αντοχή του ατόμου και βοηθά στη μείωση του ποσοστού λίπους στο σώμα, αν συνδυαστεί με την κατάλληλη διατροφή.
Dance-4

images

Κ.Σ  (Γ1)

Σχολιάστε

Top