Το Αγαπημένο Μου TV Show: One Piece

2df2ab0df7bd63d0b8b257b4bb1231641383245215_fwide

Η αγαπημένη μου σειρά που παίζεται στη τηλεόραση( εγώ online την βλέπω διότι είναι γιαπωνέζικη) είναι το One Piece.

Η σειρά One Piece λαμβάνει χώρα σε έναν φανταστικό κόσμο, ο οποίος την παρούσα χρονική περίοδο είναι μια «μεγάλη εποχή πειρατών». Αυτό συμβαίνει διότι ο ονομαζόμενος «Βασιλιάς των Πειρατών», Gol D. Roger, εκτελέστηκε 22 χρόνια πριν την αρχή της ιστορίας και άφησε τον αμύθητο θησαυρό του, το One Piece (εξ” ου και το όνομα της ιστορίας) στο Raftel, το τελευταίο νησί ενός θαλάσσιου δρόμου που ονομάζεται «Μεγάλη γραμμή» και αποτελεί την πιο επικίνδυνη θάλασσα στον κόσμο.

Ήδη νομίζω ωραίο ακούγεται, όμως ας σας πω κι άλλα πράγματα για το show.

Βασικός πρωταγωνιστής του One Piece είναι ο δεκαεφτάχρονος Monkey D. Luffy, ο οποίος μαζί με το πλήρωμά του , τους Straw Hat Pirates, αναζητά το θησαυρό αυτό μέσα από πολλές περιπέτειες. Ο ίδιος έχει μετατραπεί σε έναν άνθρωπο με ελαστικό σώμα, ιδιότητα που απέκτησε μετά την κατανάλωση ενός από τα «φρούτα του διαβόλου» , μιας σειράς σπάνιων φρούτων που δίνουν στους χαρακτήρες μοναδικές ιδιότητες(θέλω κι εγώ να φάω ένα τέτοιο φρούτο). O αριθμός των ατόμων που αποτελούν το πλήρωμα του Monkey D. Luffy και η φήμη τους αυξάνεται σταδιακά. Καθώς προχωρούν έρχονται αντιμέτωποι με άλλους φιλόδοξους πειρατές καθώς και με το ναυτικό, το οποίο αποτελεί τη δύναμη της τάξης στον κόσμο του One Piece.

Ας σας μιλήσω για το κάθε μέλος των Straw Hat Pirates.

luffy

Ο Luffy, είναι ο καπετάνιος που το όνειρό του είναι να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών. Είναι ριψοκίνδυνος και παίρνει αποφάσεις μόνος του χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες.(Ο αγαπημένος μου όμως).

zoro

Μετά είναι ο Zoro, ένας από τους δύο ξιφομάχους του πληρώματος του οποίου το όνειρο είναι να γίνει ο καλύτερος ξιφομάχος του κόσμου! Είναι αυστηρός όμως κι αστείος και δεν μπορεί να προσανατολιστεί με ΤΙΠΟΤΑ. Πάντα χάνεται!(Όμως είναι και πολύ cool)

nami

Μετά είναι η Nami, η πλοηγός που το όνειρό της είναι να ζωγραφίσει έναν χάρτη ολόκληρου του κόσμου. Είναι χαρούμενη πάντα να βοηθά, όμως θυμώνει πανεύκολα, με το παραμικρό θα σε σφάξει! Επίσης της αρέσουν πολύ τα ΧΡΗΜΑΤΑ.(Είναι και όμορφη!)

ussop

Μετά είναι ο Ussop, ο σκοπευτής που έχει όνειρο να γίνει ο πιο γενναίος άνθρωπος του κόσμου! Παρότι θέλει να γίνει γενναίος, είναι δειλός και ψεύτης (ευτυχώς λέει ψέματα μόνο σε εχθρούς), όμως είναι πολύ αγαπητός.

sanji

Μετά είναι ο Sanji, ο μάγειρας που το όνειρό του είναι να βρεί την «Όλη Μπλε» θάλασσα, όπου κολυμπούν όλα τα ψάρια του κόσμου (παράδεισος για μάγειρα).Έχει τυπικό γαλλικό χαρακτήρα δηλαδή ερωτικός και μάγκας.Και εξυπηρετεί ευγενικά μόνο τα κορίτσια του πληρώματος.

chopper

Μετά είναι ο Chopper, ο γιατρός, που το όνειρό του είναι να γίνει ο καλύτερος γιατρός του κόσμου! Είναι μισός τάρανδος, μισός άνθρωπος(φρούτο του διαβόλου). Είναι πολύ γλυκός και χαριτωμένος, όμως όταν χρειάζεται είναι και ατρόμητος.(Όντως είναι πολύ γλυκούλης)

robin

Μετά είναι η Robin, η αρχαιολόγος που το όνειρό της είναι να ανακαλύψει έναν χαμένο αιώνα στη ιστορία που τον έχει κάνει παράνομο η παγκόσμια κυβέρνηση. Είναι ντροπαλή και ήσυχη όμως και έξυπνη διότι είναι βιβλιοφάγος.( Επίσης όμορφη)

One_Piece_Franky_0023_by_kenseigoku

Μετά είναι ο Franky, o ναυπηγός που το όνειρό του είναι να γίνει ο καλύτερος ναυπηγός του κόσμου! Είναι ατρόμητος και γεμάτος ενέργεια. Ξέχασα να πω ότι είναι ρομπότ-άνθρωπος.(Δεύτερος αγαπημένος μου)

brook

Και τελικά είναι ο Brook, ο δεύτερος ξιφομάχος του πληρώματος και ο μουσικός που το όνειρό του είναι να ξαναβρεθεί με τον Laboon, μια φάλαινα (μεγάλη ιστορία).Είναι σκελετός!!!!!

Άνθρωπος(φρούτο του διαβόλου) που είναι πολύ πιστός και αστείος.

Μου αρέσει το One Piece διότι είναι ο τέλειος συνδυασμός έντονης δράσης, εντυπωσιακών μαχών, χιούμουρ και δράμας. Τώρα  ακούστε και το πρώτο theme song (με ελληνικούς υπότιτλους):

Πηγές Πληροφόρησης:

https://el.wikipedia.org/wiki/One_Piece

http://onepiece.wikia.com

M.O. (B2)

Σχολιάστε

Top