10ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα “ Βιοεπιστήμες στον 21ο αιώνα’

10pev_afisa
Απαντήσεις σε διαχρονικά ερωτήματα του ανθρώπου για την προέλευση και εξέλιξη της ζωής, λύσεις και θετικές προοπτικές σε ζητήματα που αφορούν στην ποιότητα της ζωής μας, στη παραγωγή προϊόντων και ενέργειας, στην ισορροπία του οικοσυστήματός μας έρχονται καθημερινά στην επικαιρότητα, διασυνδέοντας όλο και στενότερα τα αντικείμενα των Βιοεπιστημών με την πολιτισμική και κοινωνική μας οντότητα και προοπτική.
Το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε στο εξαιρετικό από πλευράς οργάνωσης συνέδριο της Π.Ε.Β. , το οποίο διεξήχθηκε στοΊδρυμα Ευγενίδου από  18-20 Νοεμβρίου 2016,  από τον καθηγητή Φυσικών Επιστημών, κ. Χατζηελευθερίου Εμμανουήλ.
Οι ενότητες είχαν μεγάλο ενδιαφέρον και οι εισηγητές παρουσίασαν τις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη της Βιολογίας. Στη φωτογραφία διακρίνεται η σύνθεση των ομιλητών από τη Στρογγυλή τράπεζα με θέμα :

Οι φυσικές επιστήμες στο σχολείο ως ενιαίο μάθημα -Η διεθνής και η Ελληνική πραγματικότητα.

20161118_162807
Ο κλάδος των Γεωλόγων στη συγκεκριμένη στρογγυλή τράπεζα εκπροσωπήθηκε από τον καθηγητή του τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος κ. Σκαρπέλη Νικόλαο, ο οποίος πραγματοποίησε μία εξαιρετική εισήγηση.

Σχολιάστε

Top