Ο εορτασμός της εθνικής μας επετείου

ΠΑΡΕΛΑΣΗ 1

 

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου τελέστηκε δοξολογία, ιερουργούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα.

Η δοξολογία τελέστηκε  παρουσία του Δημάρχου Κορδελιού – Ευόσμου, κ Πέτρου Σούλα, πιστών και σημαιοφόρων μαθητών από τα Σχολεία του  Δήμου μας. Μετά τη δοξολογία ο Μητροπολίτης κ. Βαρνάβας εκφώνησε λόγο μέσα στον ναό, κάνοντας αναφορά στα «δύσκολα και θυμωμένα χρόνια» που ήρθαν για τον Ελληνισμό και στη δύναμη της πίστης στον Θεό που αποτελεί το αντίβαρο για την προάσπιση της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας του ανθρώπου.

WP_20150324_003

   Μετά τη δοξολογία έγινε επιμνημόσυνη δέηση για τους ένδοξους νεκρούς στο Ηρώο της πλατείας Δημαρχείου. Τον Πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Διευθύντρια του ΙΕΚ  Ευόσμου κ. Ελισάβετ Πεσκεντζή και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Κορδελιού – Ευόσμου και εκπροσώπους τοπικών αρχών και συλλόγων. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη παρέλαση των Σχολείων, των Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων του Δήμου μας μετά προβλημάτων …, καθώς  ο καιρός δε βοήθησε και πολλά σχολεία με απόφαση  εκπαιδευτικών και γονέων δεν παρέλασαν λόγω βροχής. Το Σχολείο μας, όμως, αψηφώντας την κακοκαιρία, τίμησε τους εθνικούς μας ήρωες, παρελαύνοντας μετά μουσικής και βροχής…

???????????????????????????????

Σάβιακαλη Φωτεινή, μαθήτρια της Γ΄ Τάξης

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης