Η σχολική μας γιορτή για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

επεξεργασμένη για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων

   Την Τρίτη 24 Μαρτίου και ώρα 12:00΄ στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου πραγματοποιήθηκε η γιορτή του Γυμνασίου μας για τον επέτειο  της 25ης Μαρτίου.

Η αυλαία της γιορτής άνοιξε με τον «Ακάθιστο Ύμνο»,  τον οποίο έψαλλε η χορωδία του σχολείου μας. Στη συνέχεια, αναγνώστηκε χρονικό με αναφορές σε σημαντικά πρόσωπα και γεγονότα της επανάστασης του 1821 από τις μαθήτριες της Β΄ Τάξης, Βορδού Άννα και Γεώργα Αικατερίνη.  Τη ροή του χρονικού διέκοπταν  τραγούδια από τη χορωδία μας∙ ακούστηκαν τα τραγούδια : «Να ΄τανε το  ΄21», «Είσαι το φλάμπουρο», «Άκρα του τάφου σιωπή», και «Τσάμικος». Ακόμη, η γιορτή πλαισιώθηκε από δύο χορούς που χόρεψαν συμμαθητές μας και ολοκληρώθηκε με ένα μικρό θεατρικό δρώμενο, στο οποίο συμμετείχαν οι εξής μαθητές : Βασιλόπουλος Βασίλης, Ζαφειράκη Αφροδίτη, Βορδού Άννα, Αγγελούση Ευγενία, Γενιτσιφτής Νικόλαος, Ζαφειράκης Αναστάσιος. Τέλος, η αυλαία της γιορτής έκλεισε, ως είθισται, με τον «Εθνικό Ύμνο».

Yπεύθυνη της σχολικής γιορτής ήταν η κ. Αλαγκιοζίδου Σοφία, φιλόλογος, την επιμέλεια της χορωδίας και της ορχήστρας είχε η κ. Ιορδανίδου Σοφία, καθηγήτρια  μουσικής, ενώ την επιμέλεια των χορευτικών είχε η κ. Καρρά Ευθαλία ,καθηγήτρια φυσικής αγωγής.

Σάβιακλη Φωτεινή, μαθήτρια της Γ΄Τάξης

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης