Το ΝΟΗΣΙΣ μεταξύ των 16 καλύτερων Μουσείων της Ευρώπης

κατάλογος (3)

Πολύ μεγάλη διάκριση για το κέντρο διάδοσης επιστημών και μουσείο τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ αποτελεί η παρουσία του στην τελική λίστα υποψηφιότητας με 16 μουσεία, σε μία αξιολόγηση ανάμεσα σε 524 Ευρωπαϊκά Μουσεία και Τεχνολογικά Κέντρα που έχουν επιλεχθεί ως υποψήφιοι για το βραβείο LUIGI MICHELETTI. Η τελική βράβευση θα γίνει στην Λέσβο στις 19-21 Μαΐου, οπότε και θα διαπιστωθεί  αν το μουσείο θα επιλέγει για το βραβείο.

filename-noesis-jpg-thumbnail0

Ο Γενικός Διευθυντής του ΝΟΗΣΙΣ Θανάσης Κοντονικολάου αποδίδει την επιτυχία αυτή του κέντρου στο πλήθος των δραστηριοτήτων, των δράσεων και των καινοτόμων ιδεών του και μάλιστα με μικρό κόστος και μικρό αριθμό  προσωπικού σε σχέση με τα άλλα μουσεία της Ευρώπης.

noesis-science-center

Τα δύο τελευταία χρόνια το ΝΟΗΣΙΣ είχε πολλά οικονομικά προβλήματα αλλά παρόλ’ αυτά κατάφερε να σταθεί και να επεκτείνει τις δραστηριότητές του.  Οι άνθρωποί του έχουν καταφέρει να διατηρήσουν την προοπτική και την αισιοδοξία τους για το μέλλον, ενώ συνεχίζουν τη λειτουργία τους στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της διεθνούς συνεργασίας.

Πηγή: http://www.thestival.gr/society/paideia/item/233205-to-mouseio-texnologias-noisis-anamesa-sta-16-kalytera-moyseia-tis-eyropis-foto

Κώστογλου Ανθή, μαθήτρια της Γ΄ Τάξης

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης