Περαιτέρω οδηγίες πλεύσης στο e class

κατάλογος rrrΌταν μπαίνετε σε μάθημα στο e class, κάτω από την περιγραφή βλέπετε το υλικό σε ενότητες (π.χ. σε κείμενα, στο μάθημα της Λογοτεχνίας).  Αν πατήσετε πάνω στο όνομα της ενότητας, θα σας βγάλει από κάτω τα αρχεία που είναι ανεβασμένα, αλλά και τους υπερσυνδέσμους που προτείνουμε να ανοίξετε.  Τα φύλλα εργασίας είναι σε word, excel. Τα κατεβάζετε στον υπολογιστή σας και τα επεξεργάζεστε. Όταν τα τελειώσετε, τα στέλνετε με επισύναψη στον καθηγητή σας με μήνυμα μέσω της πλατφόρμας e class.

Αν είστε στην πλατφόρμα, θα δείτε στη μαύρη στήλη αριστερά να γράφει Μηνύματα.  Αν πατήσετε εκεί, θα σας ανοίξει μια φόρμα, για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή στο μάθημα του οποίου βρίσκετε εκείνη την ώρα.  Πρώτα θα επισυνάψετε το αρχείο που έχετε δουλέψει.

Τα μηνύματα μέσω e class, όπως και οι ανακοινώσεις, έρχονται και στο mail στο σχολικό δίκτυο (sch.gr).  Μπορείτε, αν δυσκολεύεστε να μπείτε στο e class,  να  στέλνετε μήνυμα (με την  επισύναψη) κατευθείαν από το mail σας στο sch.gr στο mail του καθηγητή σας στο sch.gr. Πού θα βρείτε το mail καθηγητή σας; Θα το βρείτε, αν στο παράθυρο της περιγραφής του μαθήματος κάνετε κλικ σε ένα ανθρωπάκι που σας δείχνει όλους τους εγγεγραμμένους στο συγκεκριμένο μάθημα. Αν πατήσετε πάνω στο όνομα του καθηγητή σας θα εμφανιστεί το mail του.

Παρακαλούμε  να ενημερώσετε και όσους μπορείτε να γραφτούν στα μαθήματα.  Πρέπει να μπουν έστω μια φορά στο e class με τους κωδικούς τους, για να ενεργοποιήσουν έτσι τον λογαριασμό τους και να μπορέσει να τους εντοπίσει το σύστημα!

Μπορεί να ακούγονται περίπλοκα όλα αυτά, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε στη νέα κατάσταση όλοι μας.  Υπομονή!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης