Στους -8 από τον πρώτο Ολυμπιακό και στην τρίτη πλέον θέση ο ΠΑΟΚ

PAOKOlympiakosMesaSkaki

 

Αλώβητος έφυγε από την Τούμπα ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της  Κυριακής με τον ΠΑΟΚ διατηρώντας ισχυρό προβάδισμα για τον τίτλο (στους +6 από τον δεύτερο ΠΑΟ).  Ο  ΠΑΟΚ έμεινε στην τρίτη θέση  και δείχνει να μένει εκτός  διεκδίκησης του τίτλου.

Το ντέρμπι άρχισε με παρατράγουδα, καθώς λίγη ώρα πριν από την άφιξη των αποστολών στο γήπεδο της Τούμπας σημειώθηκαν επεισόδια με οπαδούς του ΠΑΟΚ να εκτοξεύουν πέτρες, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα εναντίον αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.   Οι άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν συνολικά επτά άτομα, χωρίς ωστόσο η ένταση να διαρκέσει για αρκετή ώρα

PAOKOlympiakosMesaChori.

Στα πρώτα λεπτά ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που προσπάθησε να πιέσει την άμυνα του Ολυμπιακού, προκαλώντας παράλληλα προβλήματα στην ανάπτυξη των «ερυθρόλευκων». Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Άγγελου Αναστασιάδη δεν κατάφεραν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στον Ρομπέρτο.  Η πρώτη  επικίνδυνη επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ ήταν για τους φιλοξενούμενους, στο 10’ με τον Μήτρογλου, αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και ο Ιτάνζ μπλόκαρε. Όσο περνούσαν τα λεπτά, οι παίκτες του Βίτορ Περέιρα έπαιρναν μέτρα στο γήπεδο και είχαν τις κλασικές ευκαιρίες, για να ανοίξουν το σκορ.

649df5dc0c43d79f1e8fe4f1f88c4057_L

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως και ο αγώνας, δηλαδή με τον «Δικέφαλο» να μπαίνει πιο δυνατά και να αναζητά το γκολ χωρίς όμως επιτυχία.  Μικρή διακοπή έγινε στο 72΄, όταν ο Ντομίνγκες πήγε να εκτελέσει κόρνερ στην πλευρά της Θύρας 4 και δέχτηκε βροχή από αντικείμενα, ενώ ένα από αυτά τον χτύπησε στον αριστερό ώμο. Αυτό έφερε την αντίδραση του Αργεντίνου που πέταξε τη μπάλα νευριασμένος, η ένταση πέρασε και στους υπόλοιπους παίκτες, αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν άμεσα, με τον Τσόρι να βλέπει την κίτρινη κάρτα. Ο Βίτορ Περέιρα έκανε πιο επιθετική την ομάδα του με τις αλλαγές που έκανε στο 74΄ (Φορτούνη και Μιλιβόγεβιτς), οι οποίες έφεραν ενέργεια στους «ερυθρόλευκους», που έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στα τελευταία λεπτά, οι Πειραιώτες προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ, όμως δεν κατάφεραν να βρουν τους διαδρόμους, αλλά κυρίως, δεν μπόρεσαν να προκαλέσουν προβλήματα με τις ενέργειές τους από τα πλάγια, ενώ από την άλλη ο ΠΑΟΚ αδυνατούσε να βγει στην επίθεση. Έτσι, το ντέρμπι ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή.

Πηγή: http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/463845-PAOK-Olympiakos-0-0-photos

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης