Blue stories

σερλοκ

του Φίλιππου Λάνδρου

Τί είναι οι Blue stories  ; Είναι ένα “παιχνίδι” όπου κάποιος λέει ένα μέρος της ιστορίας -συνήθως το τέλος  και οι υπόλοιποι με ερωτήσεις (τύπου Ναι/Όχι) προσπαθούν να βρουν  τι είχε συμβεί .Γενικοί κανόνες είναι:

1. Αυτός που αφηγείται την ιστορία, λέει μόνο το τέλος της. Λέει δηλαδή κάτι σαν την τελευταία εικόνα της ιστορίας.

2. Οι υπόλοιποι της παρέας, κάνοντας ερωτήσεις, έχουν σκοπό να βρουν τι έχει προηγηθεί και η ιστορία έφτασε σε αυτό το σημείο.

3. Οι ερωτήσεις απαντιούνται μόνο από τον αφηγητή και η απάντηση πρέπει να είναι της μορφής ΝΑΙ ή ΟΧΙ.

Σε  κάθε τεύχος θα σας παρουσιάζουμε τρεις ιστορίες .Στις δύο πρώτες θα δίνεται η απάντηση , ώστε  να μπορείτε να παίζετε το παιχνίδι  με τους φίλους σας , ενώ τη λύση του μυστηρίου της τρίτης  ιστορίας θα τη βρίσκετε στο επόμενο τεύχος .

Ο διάδρομος

Ένας άντρας τρέχει σε ένα διάδρομο κρατώντας ένα φάκελο με χαρτιά… Ξαφνικά αναβοσβήνουν τα φώτα, πετάει τα χαρτιά του και περπατάει προς την έξοδο… τι έγινε;

Ο άντρας είναι δικηγόρος και τρέχει για να σώσει κάποιον από την ηλεκτρική καρέκλα. Όταν αναβοσβήνουν τα φώτα, καταλαβαίνει ότι δεν πρόλαβε την εκτέλεση οπότε φεύγει προς την έξοδο…

Στο τρένο

Μια γυναίκα ταξιδεύει με το τρένο. Όταν το τρένο περνάει από το τούνελ,αυτοκτονεί..

Η γυναίκα ήταν τυφλή και γυρνούσε από το γιατρό όπου είχε κάνει εγχείρηση για να βρει το φως της. Την ώρα που μπήκε στο τούνελ νόμιζε ότι ξανατυφλώθηκε και έτσι αυτοκτόνησε..

Η σκιά

Μια σκιά απλώνεται πάνω από το Τόκιο και 2 δευτερόλεπτα αργότερα η Νέα Υόρκη πνίγεται στο αίμα

Τι συνέβη ;

Η απάντηση στο επόμενο τεύχος ….

 

 

 

Σχολιάστε

Top