Συνέντευξη με εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

IMG3

από τις Γαλήνη Κυριάι , Μαρίνα Μαλιφατούρατζη  , Ευανθία Κυπριώτη  και Ελένη Μιχαηλίδου

Την ημέρα της Τσικνοπέμπτης ομάδα συνεργατών του περιοδικού μας   είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Αν και  ήταν απασχολημένοι    βοηθώντας  στη διοργάνωση της όμορφης  γιορτής  του σχολείου μας δέχτηκαν με χαρά να  μας μιλήσουν. Δε θελήσαμε να τους κουράσουμε πολύ   ,γιατί  οι συνθήκες όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες  δεν το επέτρεπαν , το έργο τους ιδιαίτερα δύσκολο…Καταφέραμε να μιλήσουμε με την  πρόεδρο του Συλλόγου κα Καλλιγά , τη γραμματέα κα.  και την ταμία,  κα  Βλάχου.Τις ευχαριστούμε   για το χρόνο που μας διέθεσαν και συγχαίρουμε το Σύλλογο Γονέων   και Κηδεμόνων του Σχολείου μας    για το έργο του .Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που βρίσκεται κοντά στους μαθητές και τους καθηγητές και προσπαθεί να συμβάλει ουσιαστικά στην επίλυση των όποιων προβλημάτων.

 

- Είναι αρμονική η συνεργασία σας με τους καθηγητές και τους μαθητές ;

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα , σε πρώτη φάση από το μπαζάρ που κάναμε φάνηκε ότι είναι πολύ συνεργάσιμα τα παιδιά το ίδιο και οι καθηγητές  .Πιστεύουμε ότι  αυτό θα βοηθήσει ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας για το καλύτερο του σχολείου και των παιδιών.

 

-Αντιμετωπίσατε προβλήματα  στο έργο σας ;

 

Όχι  προς το παρόν. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι μας βοηθήσατε και εσείς αλλά και οι καθηγητές σας πάρα πολύ.

-Έχετε καινούργιες ιδέες για το σχολείο αλλά και τη διασκέδαση των παιδιών ;

 Όσον αφορά το σχολείο , υπάρχουν πολλές ανάγκες .Υπάρχουν προβλήματα  κυρίως τεχνικής φύσης αλλά και διάφορα ζητήματα που αντιμετωπίζουν  οι μαθητές , οι εκπαιδευτικοί.Στόχος μας είναι να επιλύσουμε τα όποια προβλήματα και να βοηθήσουμε.Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε στην ουσία είναι αυτό που θέλετε  και εσείς οι ίδιοι.Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας .

 -ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ !

IMG4

 IMG3

 IMG5

Σχολιάστε

Top