Βιβλιοπαρουσίαση

Βιβλιοπαρουσίαση

Τα βιβλία ανοίγουν τα δικά τους μικρά παραθυράκια στον κόσμο και μας κάνουν να ονειρευόμαστε διάφορες ιστορίες. Υπάρχουν πολλών ειδών βιβλία και ο καθένας επιλέγει να διαβάσει αυτό που του αρέσει. Ας μην ξεχνάμε ότι το διάβασμα των λογοτεχνικών βιβλίων είναι κάτι που εμείς το επιλέγουμε και σε καμιά περίπτωση δεν είναι αναγκαστικό. Λοιπόν, εγώ σήμερα θα γράψω για ένα πολύ γνωστό εφηβικό βιβλίο, το οποίο όλοι μπορούν να το διαβάσουν.

Ο τίτλος του βιβλίου είναι το ΛΟΥΛΟΥΔΙ και το έχουν γράψει δυο ξένες συγγραφείς, η Εliza Kraft και η Sei Olsen οι οποίες εξασκούν το ίδιο επάγγελμα, αυτό της παραγωγού.

Το βιβλίο μιλάει για την ενήλικη πλέον Σαρλότ στην τελευταία τάξη του λυκείου, η οποία είχε βάλει ως στόχο της ζωής της να μην ακολουθήσει τον τρόπο ζωής που έκανε η μητέρα της, ούτε αυτόν της αδερφής της. Είχε στόχο να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα πήγαινε στο πανεπιστήμιο από την οικογένειά της. Δεν την ενδιέφεραν τα αγόρια για αρκετό καιρό, διότι είχε έναν σκοπό και δεν ήθελε να ξεφύγει από αυτόν. Μέχρι που γνώρισε έναν από τους πιο νέους ποπ τραγουδιστές. Βγήκε μαζί του χωρίς να ξέρει ποιος είναι και, όταν τελικά το έμαθε, δεν ήξερε τι να κάνει. Αυτό που της λέει το μυαλό της ή η καρδιά της;

Λοιπόν, μέχρι εδώ μπορώ να περιγράψω, αν θέλετε να μάθετε και τη συνέχεια θα σας πρότεινα να πάτε και να αγοράσετε αυτό το βιβλίο και να το προτείνετε και εσείς στους φίλους σας. Το διάβασμα ενώνει τον κόσμο και όλοι έχουν δικαίωμα στο διάβασμα.

Της Ελίζας Τζήμου (Β1)

Σχολιάστε

Top