PowerUp: Νέο άλμπουμ από τους AC/DC

Οι AC/DC είναι ένα από τα rock συγκροτήματα στην ιστορία με την μεγαλύτερη επιρροή, έχοντας πουλήσει πάνω από 200 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και 71.5 εκατομμύρια δίσκους μόνο στην Αμερική. Το διπλά διαμαντένιο “Back In Black” ξεχωρίζει ως ο δίσκος με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών από μπάντα και ο τρίτος σε σειρά δίσκο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών από κάθε καλλιτέχνη, σημειώνοντας πάνω από 50 εκατομμύρια πωλήσεις. Οι AC/DC έγινανμέλητου Rock and Roll Hall of fame το 2003. Το συγκρότημα παρέλαβε το πρώτο του βραβείο Grammy στην κατηγορία “Best Hard Rock Performance” για το “War Machine” το 2010. Η μπάντα συνεχίζει να κάνει sold out εμφανίσεις σε στάδια σε όλο τον κόσμο, να πουλάει εκατομμύρια δίσκους κάθε χρόνο και να συγκεντρώνει εκατομμύρια streams.

Φέτος οι AC/DC επιστρέφουν με το “Power Up”.

Αυτό είναι το πρώτο νέο υλικό του συγκροτήματος από το 2014. Θέλοντας να προετοιμάσουν το έδαφος, μόλις παρουσίασαν ένα νέο single με τίτλο “Shot In The Dark”. Το τραγούδι βρίσκει το line-up του Angus Young (κιθάρα), του Brian Johnson (φωνητικά), του Cliff Williams (μπάσο), του Phil Rudd(drums) και του Stevie Young (κιθάρα) να παίρνουν φωτιά για ακόμα μία φορά.

Με γεμάτες μπαταρίες για την νέα δεκαετία, οι AC/DC θα παρουσιάσουν 12 καινούρια tracks, διατηρώντας περήφανα τον χαρακτηριστικό ήχο τους και όλα τα δυναμικάτους στοιχεία.

Tracklisting:

  1. Realize
  2. Rejection
  3. Shot In The Dark
  4. Through The Mists Of Time
  5. Kick You When You’re Down
  6. Witch’s Spell
  7. Demon Fire
  8. Wild Reputation
  9. No Man’s Land
  10. Systems Down
  11. Money Shot
  12. Code Red

 

Βασίλης Κ.   ΣΤ2

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης