Τι είναι το Motor Festival;

Εικόνα από motorfestival.gr

Κατά την γνώμη μου ήταν και θα είναι ένα πολύ ωραίο και εντυπωσιακό σόου για τους φαν των αυτοκινήτων ,των μηχανών και όχι μόνο.Εμένα μου άρεσαν τα αυτοκίνητα σε συνδυασμό με την τέλεια οδήγηση, ήταν ένα φανταστικό σόου!

 

Το Motor Festival είναι θεσμός και είναι πλέον η  πιο δημοφιλής γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα. Ο στόχος μας είναι να ενώσουμε τους αθλητικούς συλλόγους με σκοπό την διαφήμιση και την ανάδειξη, προβολή Ελλήνων αθλητών της μηχανοκίνησης με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο. Η επιθυμία μας είναι να φέρουμε κοντά χιλιάδες θεατές και νέο κόσμο στον μαγικό κόσμο της μηχανοκίνησης ώστε να προαχθεί ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στην Ελλάδα.

Ο στόχος του Motor Festival, είναι να παρουσιάσουν οι επαγγελματίες του χώρου, τις δουλειές αλλά και τα project τους, ενισχύοντας έτσι την επιχειρηματικότητα στο νχώρο, αλλά και το αθλητικό ιδεώδες, αφού διάσημοι οδηγοί και αθλητές του μηχανοκίνητου χώρου της χώρας μας, θα παρευρίσκονται εκεί, για να δείξουν το δρόμο της εξέλιξης, αλλά και να παρουσιάσουν στους νεαρούς θεατές την αγάπη για την μηχανοκίνηση.

Ο σκοπός της διοργάνωσης μας είναι, να ενώσουμε το χθες, το σήμερα και το αύριο, για όλο τον μηχανοκίνητο κόσμο, να φέρουμε κοντά επαγγελματίες, Έλληνες οδηγούς από όλες τις κατηγορίες και αθλητικούς συλλόγους με σκοπό να γιορτάσουμε και να αναδείξουμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Πηγή: Ιστοσελίδα motor festival

 

Ιάσονας Α.  ΣΤ2

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης