Vr headsets

ΑΠΟ: ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Δεκ• 27•16

Επιμέλεια άρθρου: Κόρο Αργύρης

Τι ακριβώς είναι το VR headset;

Το VR headset ή αλλιώς γυαλιά εικονικής πραγματικότητας χρησιμοποιούνται από την Google, την Oculus, την Sony, την HTC και την Samsung και είναι γυαλιά διαφορετικά από αυτά που ξέρατε. Σου προσφέρουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία μέσα από τις νέες τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί και σε κάνουν να νιώσεις λες και βρίσκεσαι μέσα στο παιχνίδι που παίζεις ή σε μία εφαρμογή μέσω του smartphone σου, του υπολογιστή σου ή ακόμα και της κονσόλας σου.

Πως το χρησιμοποιούμε;

Είναι απλό παίρνοντας αυτά τα γυαλιά ,τα οποία μπορείς να τα αγοράσεις στα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα εφαρμόζεις την οθόνη του κινητού σου μπροστά σε αυτό και η διασκέδαση αρχίζει. Βέβαια εάν έχετε ηλεκτρονικό υπολογιστή ή μία κονσόλα τότε θα το συνδέσετε ενσύρματα με αυτό μέσω ενός καλωδίου που θα περιλαμβάνεται μαζί με τα γυαλιά.

vr headset1

Δυνατότητες

Πρώτα απ όλα εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως το VR headset σου δίνει ποικίλες δυνατότητες στην παρουσίαση των εφαρμογών και στην διασκέδαση σου από τα πολλά παιχνίδια που μπορείς να παίξεις. Αρχικά μπορεί από μόνο του να καταλάβει ποτέ γυρνάς το κεφάλι σου έτσι ώστε να σου παρέχει διάφορα οπτικά πεδία την ώρα της διασκέδασης σου και το παιχνίδι σου να γίνεται πιο ρεαλιστικό. Αλλά αυτό ήταν μόνο ή αρχή γιατί όχι μόνο εντοπίζει το κούνημα του κεφαλιού αλλά και των χεριών σου προσφέροντας ακόμα πιο συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού. Και ένα άλλο χαρακτηριστικό στο οποίο δουλεύουν ακόμα οι high tech άνθρωποι είναι και ο εντοπισμός της κίνησης του ματιού. Αυτό πράγματι θα είναι ένα τεράστιο βήμα για την εξέλιξη των VR headset.

Ποια η τιμή του;

Λοιπόν όσον αφορά την τιμή θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας και τι ζητάμε από ένα τέτοιο “εργαλείο” μιας και υπάρχει μία τεράστια γκάμα στην αγορά που σου προσφέρει vr headset από 20€ έως και στην φανταστική τιμή για ένα τέτοιο προϊόν 3000€. Οπότε είναι σημαντικό να ξέρουμε τα standard μας.

Τέλος τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας είναι ένα ξεχωριστό gadget το οποίο αξίζει να το πάρετε και να ζήσετε μία ξεχωριστή εμπειρία .

Σχολιάστε

Top