TOP 3: ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ DJs ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΑΠΟ: ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Δεκ• 17•17

Επιμέλεια άρθρου: Νατάσα Λιάπη

Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Armin Van Buuren – τα ίδια ονόματα εμφανίζονται πάντα σε αυτές τις λίστες. Αλλά συνήθως, επειδή κερδίζουν τα περισσότερα χρήματα, πουλάνε τα περισσότερα τραγούδια ή γεμίζουν τις μεγαλύτερες αρένες.

Αντ΄ αυτού, σκέφτηκα να βρω τους πιο δημοφιλής Djs στο παιχνίδι .Έτσι λοιπόν, χωρίς περαιτέρω ελιγμούς, εδώ είναι: οι 3 πιο συζητημένοι DJs στον κόσμο.

#1 Martin Garrix

dj7  dj9

Πέρυσι, ο Martin Garrix έκανε ιστορία όταν έγινε ο νεώτερος νικητής της δημοσκόπησης Top 100 DJs. Έχοντας ταχέως αναρριχηθεί στο διάγραμμα τα τελευταία χρόνια, έβγαλε από το κορυφαίο σημείο τους θρυλικούς νικητές όπως ο Tiësto, ο Armin van Buuren και ο Hardwell και χτύπησε το θρόνο του Dimitri Vegas & Like Mike. Εκείνη την εποχή υπήρχε η αίσθηση ότι το 2016 δεν θα ήταν η τελευταία φορά που ο νεαρός Ολλανδός ισχυριζόταν τον τίτλο – υπήρχε ένα buzz γι “αυτόν που κανένας άλλος δεν μπορούσε πραγματικά να ταιριάξει, μια ικανότητα να διασχίζει τη γραμμή μεταξύ dance μουσικής και pop που κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να επιτύχει εξίσου καλά – και τώρα, ένα χρόνο μετά, έχει αποδείξει ότι η αλήθεια είναι σωστή . Ο Martin Garrix εξακολουθεί να είναι ο N.1 DJ στον κόσμο. Αλλά φυσικά και είναι – απλά κοιτάξτε το έτος του! Μετά την απόκτηση του 2016 Top 100 DJs πήρε No.1 τρόπαιο από τον μέντορα του Tiesto  στην ADE, έπαιξε δύο sold out συναυλίες στο RAI AMSTERDAM – ένα εκ των οποίων ήταν μια παράσταση κάτω των 18 – πριν πάρει περισσότερα βραβεία, αυτή τη φορά στο MTV EMA στο Ρότερνταμ.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να ψηφιστώ για δεύτερη φορά No.1 DJ», λέει. «Είμαι πραγματικά ευγνώμων για όλους τους ανθρώπους που πήραν το χρόνο να με ψηφίσουν.» Συγχαρητήρια Marty!

     #2 Dimitri Vegas & Like Mike

dj10

Ένα άλλο έτος, μια άλλη τρέλα: οι Έλληνες / Βέλγοι αδελφοί Dimitri Vegas & Like Mike παραμένουν στα ανώτερα στρώματα EDM ως δύο από τους πιο όμορφους, φιλόδοξους και σκληρότερους άνδρες στο μεγάλο δωμάτιο. Έχοντας υπογράψει το 2016 με ένα άλλο sold-out τρέξιμο στην  αρένα στο Βέλγιο (παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό σύνολο 84.000 οπαδών), ξεκίνησαν μια ολόκληρη σειρά από μεγάλες κινήσεις φέτος με μια σπουδαία συνεργασία διεμπλεξιών: «Hey Baby» , ένα ευφορικό pop-dance ditty που έσπασε το κορυφαίο σημείο στην πατρίδα τους και τα διαγράμματα Billboard των ΗΠΑ.

#3 Armin Van Buuren

dj11

Ενώ ο Martin Garrix μπορεί να έχει ξανά κερδίσει τον τίτλο φέτος, όταν πρόκειται για μακροπρόθεσμη επιτυχία στους Top 100 DJs, κάθε άλλος DJ στην ψηφοφορία θα μπορούσε να μάθει ένα πράγμα ή δύο από τον Armin Van Buuren. Τώρα 40 ετών – αλλά εξακολουθεί να φαίνεται και να ακούγεται τόσο φρέσκος ​​όσο οι άλλοι DJs στη μισή ηλικία του – ο Armin σηματοδοτεί την 16η εμφάνιση του στο διάγραμμα το 2017. Πρώτη θέση πίσω το 2001, ο Ολλανδός πήδηξε στο Νο 27.Το  επόμενο έτος το κατέκτησε μέχρι την πέμπτη θέση και δεν άφησε τα πέντε πρώτα από τότε! Και ενώ υπάρχουν ακόμη άλλοι DJs που έχουν κερδίσει μια θέση στην ψηφοφορία περισσότερες φορές από τους Armin – Coxy και Paul van Dyk, για παράδειγμα – κατέχει ακόμα τους τίτλους για τις περισσότερες νίκες (πέντε) και τις περισσότερες νίκες στη σειρά (τέσσερις )!

dj12

Ο Martin Garrix τιμήθηκε με το No.1 βραβείο από τον πρόσφατο μουσικό συνεργάτη και τον σούπερ σταρ του EDM, David Guetta, στη σκηνή της τελετής απονομής των Top 100 DJs στο Amsterdam Arena. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο φετινό Φεστιβάλ Μουσικής του Άμστερνταμ στο Amsterdam Dance Event (ADE).

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΕΔΩ:

Σχολιάστε

Top