Star Wars: The Force Awakens

ΑΠΟ: ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Ιαν• 24•16

Αρθρογράφος: Κορδολέμη Αποστολία

Οι ταινίες STAR WARS που έσπασαν τα ταμεία και μας χάρισαν πολλές στιγμές περιπέτειας και ψυχαγωγίας, έχουν ξετρελάνει όλο τον κόσμο και κυρίως τους νέους. Η καινούρια ταινία Star Wars: The Force Awakens  έχει πάρει πολύ καλές κριτικές. Ας δούμε δύο από αυτές από έφηβες μαθήτριες Γυμνασίου.

ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ 15 ΕΤΩΝ

«Ήταν μια καταπληκτική ταινία, με απίστευτα φαντασμαγορικά εφέ. Μου άρεσαν πάρα πολύ τα κοστούμια καθώς και τα αντικείμενα που χρησιμοποιούσαν οι ηθοποιοί. Τα σπαθιά, τα διαστημόπλοια και τα απλά κοστούμια φτιαγμένα ακριβώς για τον κάθε ρόλο ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να έχει μια τέτοια ταινία. Τον έργο έχει στιγμές αγωνίας και λύπης μα και στιγμές χαράς και ενθουσιασμού για την νίκη των πρωταγωνιστών. Επίσης ο ήχος ήταν καταπληκτικός και το   τραγούδι της της ταινίας άκρως κατάλληλο γι αυτήν. Είχε πολύ δράση και το απόλαυσα!!!»

ΕΒΕΛΙΝΑ 15,5 ΕΤΩΝ

«Η ταινία ήταν πολύ ωραία. Παρόλο που δεν είχα δει τις υπόλοιπες με έβαλε αμέσως μέσα στην υπόθεση, χωρίς να έχω σημαντικές απορίες. Επίσης οι ηθοποιοί  ήταν πολύ καλοί, το έργο είχε πλοκή και έχω αγωνία να δω το επόμενο. Η αγαπημένη μου σκηνή ήταν όταν είδα πως ο πρωταγωνιστής, Φιλ, σώθηκε. Καταπληκτική μουσική και εφέ συνδυάζονται σε αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα. Το έργο είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!!»

3 Comments

  1. Ο/Η ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ λέει:

    Ωραία κορίτσια, σημασία έχει όχι μόνο να βλέπουμε μια ταινία, αλλά να την κριτικάρουμε!!

  2. Ο/Η αποστολια λέει:

    Η ταινία είναι καταπληκτική και παροτρύνω όσους δεν την έχουν δει να την δουν σύντομα!

  3. Ο/Η Βασίλης Χορμόβας λέει:

    To άρθο είναι πάρα πολύ καλό και έμαθα κάποιες πληροφορίες που δεν γνώριζα!Όσο για την ταινία όντως είναι πάρα πολύ καλή!!

Σχολιάστε

Top