Διασκέδαση με άρωμα … Ελλάδας

Remviout

Οι γιορτές  έρχονται. Σκέφτεσαι με νοσταλγία την Ελλάδα και δεν μπορείς να πας; Έχω να σου προτείνω μέρη στην πόλη μας που θα νιώσεις  Ελλάδα. Εκεί θα συνδυάσεις το καλό φαγητό με καλή παρέα είτε αυτοί είναι  η οικογένειά σου ή οι φίλοι σου. Μια καλή  ευκαιρία να μάθεις  ότι το Düsseldorf μας  έχει να σου προσφέρει άρωμα και γεύση Ελλάδας. Ας  ξεκινήσουμε λοιπόν!

remvi1. ΡΕΜΒΗ Charlotten str.49. Eίναι ένα φιλόξενο  καφέ-εστιατόριο με ελληνικές γεύσεις από το πρωί έως αργά  το βράδυ.Κάποιες επιλογές που έχεις  είναι οι εξής  να φας πρωινό, να πιεις το κοκτέιλ σου, να δοκιμάσεις προσεγμένο φαγητό από γνωστό σεφ και να χορέψεις αφού κάποιες ημέρες έχει live μουσική. Kι αν είσαι τυχερός μπορεί στο διπλανό τραπέζι να πίνει τον καφέ του κάποιος διάσημος όπως ο Μελισσανίδης, ο Μπο, η Πατουλίδου, η Ρουμπίνη, ο Κρομμύδας κ.α.

byzantio2. ΒΥZΑΝΤΙΟ Bismarck str.68. Ζαχαροπλαστείο/καφετέρια. Εκεί θα βρεις υπέροχες λιχουδιές (ψωμιά, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, τσουρέκια, βασιλόπιτες και ότι άλλο γλυκό λαχταρά η ψυχή σου). Ελληνικά παραδοσιακά γλυκά που θα σου ξυπνήσουν μνήμες Ελλάδας.Μπορείς να ξεκινήσεις το πρωί με τη μπουγάτσα σου και τη σοκολάτα ή το καφεδάκι σου και όλο και κάποιον Έλληνα θα βρεις για να θυμηθείς την πατρίδα σου.

Δεν μπορούμε να παραλείψουμε την αναφορά των εξής ελληνικών καταστημάτων στην περιοχή: Cafe Barco, ζαχαροπλαστείο Metropole, το εστιατόριο Ρόδος και ψησταριά Grill House 55.

Όπως καταλαβαίνετε υπάρχει πληθώρα επιλογών και είναι πραγματικό ενδιαφέρον ποιο θα διαλέξετε. Η επιλογή δική σας!

Μυλωνά Δέσποινα, Στ΄2 τάξη

Σχολιάστε

Top