Το παλάτι Schloss Benrath

Παλάτι Schloss Benrath

Το Schloss Benrath είναι ένα μπαρόκ παλάτι στο Benrath, το όποιο τώρα ανήκει στο Δήμο του Ντίσελντορφ. Κατασκευάστηκε για τον Palantine Charles Theodor και την σύζυγό του, Elisabth Auguste. Η κατασκευή ξεκίνησε το 1755 και ολοκληρώθηκε 1770. Περιβάλλεται από όμορφους κήπους δημιουργώντας ένα συνολικό έργο τέχνης. Το συγκρότημα στο Benrath έχει προταθεί για να χαρακτηριστεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Ουνέσκο.

Schloss BenrathΠλέον το παλάτι χρησιμοποιείτε σαν μουσείο. Κάποιες αίθουσες του ενοικιάζονται για γάμους, συναυλίες, ταινίες και φωτογράφηση, εργαστήρια, συνέδρια, ιδιωτικά πάρτι, διαλέξεις, αναγνώσεις και πολλά άλλα. Πίσω από το παλάτι υπάρχει ένα μεγάλο πάρκο και μια βιβλιοθήκη (που λένε πως εκείνη την εποχή ήταν το σπίτι του βασιλιά). Από την μπροστά πλευρά υπάρχει μια λίμνη με ένα νησί στην μέση της. Όταν ο βασιλιάς και η βασίλισσα είχαν ελεύθερο χρόνο χάζευαν στην λίμνη ώρες.

Από το 1929, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, τώρα Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, βρίσκεται στη δυτική πτέρυγα του κάστρου. Είναι αφιερωμένο στη φυσική ιστορία του Κάτω Ρήνου Bay και της χώρας Niederbergischen. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι η συλλογή γλυπτών ζώων από τον Josef Pallenberg. Στην περιφερειακή ενότητα της έκθεσης των επισκεπτών από το Ρήνο ανακάλυψε ανηφόρα από το σχήμα το ποτάμι το αναβαθμίδες τοπίο έχει εξοικειωθεί με τη χλωρίδα και την πανίδα και παρέχει πληροφορίες σχετικά με οικολογικές σχέσεις, την ανάδειξη του περιβάλλοντος και αλλαγές του.

Πηγή: Wikipedia

Schloss Benrath1

Γιάννης Φεϊζίδης, Στ΄2 τάξη

Σχολιάστε

Top