Ποιος ήταν ο Mad Clip;

madclip2

    Στο άρθρο μας θα σας μιλήσουμε για τον  Mad Clip έναν ελληνοαμερικανό τράπερ και επιχειρηματία που το κανονικό του όνομα ήταν Παναγιώτης Πίτερ Αναστασόπουλος. Ο συγκεκριμένος μουσικός γεννήθηκε  στις 25 Μαΐου του 1987 στη   Νέα Υόρκη και απεβίωσε  στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021 από τροχαίο ατύχημα στη Βουλιαγμένη Αττικής. Ασχολούνταν με την trap, συγκεκριμένα δημιουργούσε δικά του τραγούδια που περιείχαν  βρισιές, και θέματα για τσιγάρα, ναρκωτικά, κοπέλες και λεφτά. Ο Mad Clip γενικότερα εξέφραζε την προτίμηση του στην πολυτελή ζωή με ακριβά αυτοκίνητα και ρούχα, τόσο σε επίπεδο ιδιωτικής ζωής, όσο και στα τραγούδια του.

     Ας μην ξεχνούμε ότι έγινε πασίγνωστος με το «Θέλω κότερα, ελικόπτερα, θέλω οικόπεδα, έχω γούστα ακριβά». Ήταν ένας από τους δημοφιλέστερους τραγουδιστές των τελευταίων ετών, με πολλά τραγούδια του να βρίσκονται υψηλά στα τσαρτ. Το κανάλι του στο YouTube  έχει ξεπεράσει συνολικά τις 100 εκατομμύρια προβολές. Έχει αναφερθεί επίσης ότι λόγω του έργου του, ο Mad Clip συνέβαλε σημαντικά στην άνοδο της δημοτικότητας της μουσικής τραπ στην Ελλάδα. Επίσης, έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς τραγουδιστές όπως η  Ελένη Φουρέϊρα  και η  Ζοζεφίν. Η τελευταία του δισκογραφία ήταν τον Απρίλιο του 2022. Τότε   κυκλοφόρησε ο νέος του δίσκος με όνομα «Money And Drugs Can ‘t Live In Property» από τους φίλους και συνεργάτες του, το οποίο είναι και το τελευταίο άλμπουμ του καλλιτέχνη. Το άλμπουμ αυτό  συμπεριλαμβάνει και την Deluxe έκδοσή του η οποία κυκλοφόρησε λίγους μήνες αργότερα. Περιέχει συνεργασίες με τους: FY, LIGHTTrannos, Billy Sio,ImmuneRack και άλλους γνωστούς καλλιτέχνες.

«Μπορεί»    Mad Clip / Ελένη Φουρέϊρα

1015_53f3b8e0-2f97-4ad4-a50e-525b19b505b5

mad-clip

   Ο κόσμος αγάπησε πολύ τον Madclip για τα ανατρεπτικά  του  μηνύματα  και τα ρυθμικά τραγούδια του. Πολύ γνωστά τραγούδια του είναι:  Kotera ,Elpida, Alitis,2 Ores, Filakes, Merokamato , Interpol , Fere, Diddy, Gjenovese ,Πάρτο ΧαμπάριBonus ,AP Freestyle, Φήμη, Simera , Overseas ,Capalot, Sinthikes, Θα Αλλάξουν Όλα, Με Ζηλεύουν, Diego, Mad Clip Forever, Είμαι Τρελός, Είμαι Αυτός Που Είμαι, Σειρά Μου, Kompines και Rendevouz. Η δική μας άποψη είναι ότι μας αρέσουν τα τραγούδια του μέχρι κάποιο σημείο. Διαφωνούμε με τις βρισιές και τις χυδαίες εκφράσεις που υποτιμούν τη γυναίκα και τις σχέσεις των δύο φύλων. Κρατάμε μόνο τον μοντέρνο ρυθμό και την ανατρεπτική τους διάθεση κόντρα στο κατεστημένο.

Γιαμαλίδης Συμεών

Καρτσούλης Νικόλαος

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης