Αναγέννηση Μαλεσίνας – Λοκρίδα

αρχείο λήψης

   Τα πιο όμορφα αθλήματα ανθίζουν με τα χρόνια, δίνοντας οι αθλητές τον καλύτερό τους εαυτό και αγωνιζόμενοι για αυτό. Ένα από αυτά είναι το μπάσκετ. Στην περιοχή της Λοκρίδας υπάρχει μια ομάδα η οποία, μετά από οργάνωση και κόπο, είναι ενωμένη και προσπαθεί για το καλύτερο: η Αναγέννηση Μαλεσίνας.

   Μέσα από τους αγώνες και τις προπονήσεις, οι αθλητές παίρνουν τις σωστές βάσεις για τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία που αυτός προσφέρει. Σε αυτόν τον σύλλογο όλοι αγωνίζονται για το κοινό καλό αλλά και για τη μετέπειτα πορεία της ομάδας. Είναι φανερό άλλωστε ότι τα μικρότερα τμήματα οι προπονητές τα προετοιμάζουν για τη μεγαλύτερη αγωνιστική ομάδα.

   Αξιοσημείωτο γεγονός είναι οι μεταγραφές που έγιναν την περίοδο 2018-2019 σε δύο νεαρά παιδιά. Η μεταγραφή αυτή ανήκει στην ομάδα της ΑΕΚ. Όμως, φάνηκε η σωστή οργάνωση και η προετοιμασία των νεαρών παιδιών. Δύο νέα ταλέντα αναπτύσσονται.

   Συνοψίζοντας, το δυναμικό χαρακτήρα του συλλόγου τον έχει η διοίκηση και οι προπονητές της ομάδας! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και πολλά μπράβο για το έργο τους!

 

Αρθρογράφος: Ματθαίου Ελένη

Το άρθρο γράφτηκε σε συνεργασία με τον καθηγητή Δημητρό Γεώργιο, Ηλεκτρολόγο ΠΕ83

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης