Οκτώβριος 22

IMG_7717a

Επίσκεψη στο Αρχοντικό της Βαρελτζήδαινας

Στις 10 Οκτωβρίου το σχολείο μας πραγματοποίησε σχολική εκδρομή στη Πέτρα. Στο πλαίσιο των επισκέψεων, κάναμε περιήγηση στο Αρχοντικό της Βαρελτζήδαινας. Λίγα λόγια για το ιστορικό του αρχοντικού: Βρίσκεται στον παράκτιο οικισμό της Πέτρας και ….

Φωτογραφία από Tumisu από το Pixabay

Ανάδειξη Μαθητικών Συμβουλίων

Στις 5 και 7 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη των πενταμελών και δεκαπενταμελών συμβουλίων του σχολείου μας. Πρόκειται για ένα θεσμό με μεγάλη σημασία για μας τους μαθητές, αφού μας δίνεται η δυνατότητα ….

Φωτογραφία από Christos Giakkas από το Pixabay

Οι «Ασυμβίβαστοι» επιστρέφουν στο ΕΠΑΛ Καλλονής

Φέτος μετά από απουσία έξι χρόνων η θεατρική ομάδα του σχολείου «Οι Ασυμβίβαστοι» επιστρέφουν και πάλι με κέφι και όρεξη για να ανεβάσουν μία θεατρική παράσταση,  στο τέλος της σχολικής χρονιάς. Μέσα σε αυτό το ….

Χωρίς εικόνα

Ο παραδοσιακός γάμος στην Αγία Παρασκευή

της μαθήτριας Μαριάνθης Γελαγώτου, Β2 Υγείας Ο παραδοσιακός γάμος στην Αγία Παρασκευή, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον , καθώς συνδυάζεται με πολλές παραδόσεις, όπως το μοίρασμα παραδοσιακών γλυκών με βάση το αμύγδαλο ( αμυγδαλωτά , μπακλαβάς ) στους ….

Φωτογραφία από Gerd Altmann από το Pixabay

Έναρξη ηλεκτρονικής εφημερίδας στο ΕΠΑΛ Καλλονής

Επιτέλους, το 1ο τεύχος της ηλεκτρονικής εφημερίδας του σχολείου μας είναι έτοιμο. Μέχρι πέρσι η εφημερίδα μας ήταν σε έντυπη μορφή, τώρα κάνουμε τα πρώτα βήματα στον ηλεκτρονικό χώρο και η χαρά μας είναι μεγάλη. ….