Οκτώβριος 2023

Χωρίς εικόνα

Έναρξη Τμημάτων Μαθητείας

Μέσα στον Οκτώβριο ξεκίνησαν οι αιτήσεις των υποψηφίων μαθητευομένων για συμμετοχή στα Τμήματα Μαθητείας. Μετά τη λήξη της περιόδου υποβολής των αιτήσεων, ανακοινώθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης έγκυρων αιτήσεων υποψηφίων. Ενστάσεις έναντι των πινάκων υποβάλλονται ….

battery-22119_1280

Ανακύκλωση μπαταριών

Οι μπαταρίες σε αντίθεση με άλλα ανακυκλώσιμα υλικά θεωρούνται επικίνδυνα απόβλητα. Τι σημαίνει αυτό; Κάποιες μπαταρίες, αυτές που περιέχουν βαρέα μέταλλα όπως υδράργυρο, κάδμιο, μόλυβδο, χρώμιο κ.α. είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία. Ανακύκλωση ….

valeriana-5386312_1280

Βαλεριάνα, το θεραπευτικό βότανο

Η χώρα μας διαθέτει αξιοζήλευτα μεγάλη ποικιλία σε βότανα με θεραπευτικές ιδιότητες, με αποτέλεσμα να υπάρχει κάποιο, σχεδόν για κάθε μας πρόβλημα!  Βαλεριάνα ή valerian (Valeriana officinalis) είναι ένα πολυετές φυτό της οικογένειας Valerianaceae. Η ….

μεσογειακη

Μεσογειακή Διατροφή

Η µεσογειακή διατροφή έχει τα εξής χαρακτηριστικά: • Χρήση του ελαιόλαδου ως κύριας πηγής λίπους (που περιέχει μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικές ουσίες) και ταυτόχρονη αποφυγή κατανάλωσης ζωικών λιπών. • Καθημερινή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών ….

PTARIA

Π’τάρια Αγιάσου

1 κιλό κιμάς 1 κρεμμύδι μεγάλο τριμμένο λίγο ψωμί μουσκεμένο αλάτι, ρίγανη, κύμινο και λίγο ούζο Θα τα ανακατέψουμε όλα μαζί, θα τα πλάσουμε σε πεπλατυσμένες μπαλίτσες, θα τα βάλουμε στο αλεύρι και θα τα ….

xamogelo

Στηρίζουμε και φέτος «Το Χαμόγελο του παιδιού»

Πλησιάζοντας οι Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων η σκέψη μας στρέφεται και σε εκείνους τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν και στερούνται βασικών αγαθών. Είναι ευκαιρία να αποδείξουμε την Ανθρωπιά, την Αγάπη και την Αλληλεγγύη μας. Για ….