Η υπερπροσπάθεια ενός καλαθοσφαιριστή

ΑΠΟ: Φαμηλιάς Δημήτρης - Δεκ• 02•14

Το μπάσκετ για πολλούς είναι ένας επαγγελματικός προσανατολισμός. Για άλλους όμως, είναι ένας τρόπος διασκέδασης, όπως για τον  Ζακ Χόντσκινς τον πρώτο καλαθοσφαιριστή που αφήνει το στίγμα του στην ιστορία του μπάσκετ, στις αρχές του 21ου αιώνα αγωνιζόμενος χωρίς το αριστερό του χέρι.

Η ζωή του μέσα από το μπάσκετ:

Ο Ζακ Χόντσκινς, καταγόμενος από την Αμερική γεννήθηκε χωρίς αριστερό βραχίονα, κάτι που δεν τον εμπόδισε από το να γίνει ένας εξαιρετικός  μπασκετμπολίστας. Καταλυτικός ρόλος στην προσπάθεια του να αγωνισθεί σε υψηλό επίπεδο, ήταν οι γονείς του, αλλά και ο κολεγιακός προπονητής του από την Φλόριντα, ο Μπίλι Ντόνοβαν.

Γεννημένος για το μπάσκετ..

Δουλεύοντας σκληρά πετυχαίνεις. Αυτό είναι και το κίνητρο του Ζακ, όπου άφησε ολόκληρη την Αμερική άναυδη. Όχι μόνο κατάφερε να παίξει μπάσκετ παρά τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες ζει, αλλά και μέσα από την σκληρή δουλειά κατάφερε να διακριθεί στο γυμνασιακό πρωτάθλημα, και να πάρει υποτροφία στο κολέγιο της Φλόριντα. Το εντυπωσιακό ωστόσο είναι ότι οι ικανότητές του έχουν ως αποτέλεσμα πολλά κολέγια να ενδιαφέρονται για αυτόν , παρότι έχει ήδη ενταχθεί στο κολέγιο της Φλόριντα, με την ομάδα των Γκέιτορς.

Το όνειρο του έγινε πραγματικότητα:

Συγκεκριμένα ο Χόντσκινς έπαιξε για 2 λεπτά, και επιχείρησε ένα σουτ, ξεσηκώνοντας τον κόσμο από την εξέδρα για να τν χειροκροτήσει. Διακρίνεται για την ικανότητα του από το τρίποντο, έχοντας 60% ενώ είναι και πολύ καλός πασέρ.153540

 

One Comment

  1. Ο/Η Χρηστος λέει:

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΦΑΜ….

Σχολιάστε

Top