Twitch

ΑΠΟ: Κώστας Τουτούμτσε - Μαρ• 03•15

logo-cd148048b88ce417a0c815548e7e4681

Το Twitch είναι μια πλατφόρμα( ιστοσελίδα ) απευθείας μεταδόσης video της Amazon. Φτιάχτηκε τον Ιούνιο του 2011 από τον δημιουργό της σελίδας Justin.tv . Το Twitch.tv είναι μια ιστοσελίδα που επικεντρώνεται κύριως στα video games (βίντεο παιχνίδια). Η ιστοσελίδα έχει συγκεντρώσει κατά μέσο όρο 45 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά μήνα, θεωρήθηκε η τέταρτη μεγαλύτερη πηγή της κυκλοφορίας Διαδικτύου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κάποιοι άνθρωποι ζουν και δουλεύουν στο Twitch όχι μόνο ως προσωπικό άλλα και ως gamers/livestreamers. Το Twitch δίνει την δυνατότητα σε οποιονδήποτε να αρχίσει μια καριέρα μέσω του livestreaming και να μπορεί να ζήσει μέσα από αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τον τελευταίο καιρό το Twitch έχει αρχίσει να ασχολείται  και με την μουσική και με την τέχνη (ζωγραφική κτλ.) αυτό σημαίνει ότι δεν είναι αναγκαίο  κάποιος  να ασχολείται μόνο με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια αλλά και με τις τέχνες. Το Twitch συγκεντρώνει θεατές από όλες στις χώρες καθημερινά σε μεγάλα νούμερα και γενικά  είναι μια δεμένη κοινότητα από ανθρώπους που αγαπούν το gaming.

One Comment

  1. Ο/Η Παναγιώτης λέει:

    καλή δουλειά.

Σχολιάστε

Top